Στοίχημα: Διπλό η Ρόμα στη μάχη της Ευρώπης

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Δευτέρας 9 Μαίου 

Καλή εβδομάδα σε όλους! Πάμε κατευθείαν στο «ψητό», δηλαδή, στα δικά μας και αρχίζουμε αμέσως τις αναλύσεις μας από την Ιταλία και την αναμέτρηση Φιορεντίνα – Ρόμα στο «Αρτέμιο Φράνκι». Από τρεις διαδοχικές ήττες προέρχονται οι «βιόλα» και κινδυνεύουν πλέον να μείνουν εκτός προνομιούχων θέσεων. Η Ρόμα έχει στο μυαλό της τον τελικό του Conference League, αλλά δεν είναι αδιάφορη στο πρωτάθλημα, καθώς θέλει να διατηρηθεί στις θέσεις, που οδηγούν στους ομίλους του Europa League. Η προϊστορία και η κακή αγωνιστική φόρμα της Φιορεντίνα μας οδηγούν στο διπλό.

Στην Τουρκία η Αντάλιασπορ φιλοξενεί την Κόνιασπορ, τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος. Μόνο με θαύμα οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να τελειώσουν θετικά τη χρονιά, ωστόσο στα τελευταία ματς είναι αήττητοι, μετρώντας έξι νίκες και δυο ισοπαλίες. Η Κόνιασπορ βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στο Europa League και υπολείπεται τέσσερις βαθμούς από τις θέσεις του Champions League. Με το ανάλογο ρίσκο θα πάμε με την ισοπαλία.

Τέλος στον αγώνα μπαράζ της ανόδου για τα ημιτελικά της Α΄ κατηγορίας της Αγγλίας ανάμεσα στην Σέφιλντ Γουέντζντεϊ και την Σάντερλαντ θα εμπιστευτούμε τον άσο. 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων έληξε ο πρώτος αγώνας και πλέον οι γηπεδούχοι χρειάζονται μόνο τη νίκη, για να ελπίζουν σε πρόκριση για τον τελικό της διαδικασίας.

20:00 Αντάλιασπορ – Κόνιασπορ Χ (3.25)

21:45 Φιορεντίνα – Ρόμα  2 (3.00)

21:45 Σέφιλντ Γ. – Σάντερλαντ 1 (2.00)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News