Στοίχημα: Διπλό η Ίντερ, δύσκολη αποστολή η Μίλαν

Τα προγνωστικά του Σπύρου Νάσιου για τα κρίσιμα ματς της Serie A 

Έρχονται οι δεύτερες επιλογές της ημέρας, με σημαντικά παιχνίδια κυρίως από την Ιταλική Serie A και τη μάχη που δίνουν Μίλαν και Ίντερ για την κατάκτηση του τίτλου.

Ξεκίνημα από το Σαν Σίρο όπου η Μίλαν φιλοξενεί την πάντα επικίνδυνη και με κίνητρο Αταλάντα. Οι ροσονέρι είναι σε απόσταση δυο πόντων από τη συμπολίτισσα και δεν έχουν περιθώρια για απώλειες. Η Αταλάντα μάχεται για την είσοδο στις Ευρωπαϊκές θέσεις και έχει καλή παράδοση στην έδρα της Μίλαν. Αν και το ματς μπορεί να κρίνει πολλά για τον τίτλο, οι Μπεργκαμάσκι δεν πρόκειται να παραδοθούν. Επιλογή η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Συνέχεια από τη Σαρδηνία και το ματς Κάλιαρι – Ίντερ. Οι γηπεδούχοι είναι στη ζώνη του υποβιβασμού και έχουν υψηλό κίνητρο. Η Ίντερ όμως είναι καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη. Μπορεί να τα καταφέρει και θα την στηρίξουμε στο διπλό από ημίχρονο.

Συμπληρώνουμε το συστηματάκι μας με το διπλό της Μπαρτσελόνα, σε άκρως ικανοποιητική τιμή, στην έδρα της Χετάφε για την Ισπανική La Lisa.

19:00 Μίλαν – Αταλάντα Χ ΗΜ. (2.50)

20:30 Χετάφε – Μπαρτσελόνα 2 (2.20)

21:45 Κάλιαρι – Ίντερ 2 ΗΜ./ 2 ΤΕΛ. (2.00)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News