Στοίχημα: Διπλό από ημίχρονο η Ίντερ

Οι προβλέψεις του Σπύρου Νάσιου για τους αγώνες του Champions League και της Ιταλικής Serie A 

Καλησπέρα και πάλι, επιστρέφουμε για να δούμε τις προτάσεις μας και τις επιλογές μας από το ματς του Champions League αλλά και από εμβόλιμες αναμετρήσεις για την Ιταλική Serie A.

Ξεκίνημα με «Άνφιλντ» όπου η Λίβερπουλ υποδέχεται στον πρώτο ημιτελικό αγώνα την έκπληξη της διοργάνωσης Βιγιαρεάλ. Μια εντός έδρας ήττα στη διοργάνωση, αλλά ανώδυνη, έχουν οι «ρεντς» από την Ίντερ. Είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Είναι μία από τις ιστορικότερες ομάδες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Έχει αφήσει όλη την Ευρώπη άφωνη. Και αυτή δεν είναι άλλη από την Βιγιαρεάλ. Απέκλεισε τις Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου και το όνειρο συνεχίζεται. Η Λίβερπουλ θα προσπαθήσει να επιβάλλει το δικό της ρυθμό, ωστόσο οι Ισπανοί ξέρουν να αμύνονται. Επιλογή μας θα είναι η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Συνέχεια με Ιταλία και την αναμέτρηση Μπολόνια – Ίντερ στο «Ρενάτο Νταλ Άρα». Με νίκη οι «νερατζούρι» θα αναρριχηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας, προσπερνώντας την συμπολίτισσα Μίλαν. Η Μπολόνια είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος, αλλά συνεχίζει να είναι αδιάφορη. Μόνο νίκη θέλει η Ίντερ και το διπλό από ημίχρονο αξίζει.

Σε άλλο σημερινό ματς για την Ιταλική Serie A η Αταλάντα κοντράρεται με την Τορίνο. Επέστρεψαν στις νίκες μετά από τρεις διαδοχικές ήττες οι «Μπεργκαμάσκι», αλλά παραμένουν ωστόσο εκτός των Ευρωπαϊκών προνομιούχων θέσεων. Αναζητούν τη νίκη που θα τους ξαναβάλει σε τροχιά Ευρώπης. Η Τορίνο αν και είναι αδιάφορη, παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία ματς. Ο άσος από ημίχρονο θα είναι η πρόταση μας, καθώς οι φιλοξενούμενοι χάνουν πολύ από τη δύναμη τους μακριά από το γήπεδο τους.

21:15 Μπολόνια – Ίντερ 2 ΗΜ. / 2 ΤΕΛ. (2.00)

21:15 Αταλάντα – Τορίνο 1 ΗΜ. / 1 ΤΕΛ. (2.40)

22:00 Λίβερπουλ – Βιγιαρεάλ   Χ ΗΜ. (2.50)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News