Στοίχημα: Δεν θα κάνει πάρτι η Μπάγερν με τη Βιγιαρεάλ

Οι προτάσεις του στοιχηματικού κουπονιού την Τετάρτη 6 Απριλίου από τον Σπύρο Νάσιο 

Καλημέρα σε όλους και μια ηλιόλουστη Τετάρτη έχει ξημερώσει, με ταξίδι στα αστέρια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Δυο Champions League αναμετρήσεις εμπεριέχει το σημερινό κουπόνι και το πρώτο μας άρθρο θα είναι «αστεράτο». Ξεκίνημα από το «Ντε Λα Κεράμικα» όπου η Βιγιαρεάλ, κάτοχος του Europa League, φιλοξενεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου, Μπάγερν Μονάχου.

Με εκπληκτική παράσταση στο Τορίνο και με τρία γκολ στα δώδεκα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, το «κίτρινο υποβρύχιο» επιβλήθηκε 3-0 της Γιουβέντους και σε συνδυασμό με το ισόπαλο 1-1 στην Ισπανία, πήρε την πολυπόθητη πρόκριση. Οι Βαυαροί σκόρπισαν στους επτά ανέμους την Σάλτσμπουργκ και με το εκκωφαντικό 7-1 πήραν την πρόκριση. Στη φάση των ομίλων είχαν το απόλυτο. Οι γηπεδούχοι θα το παλέψουν το παιχνίδι και θα επιλέξουμε την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Φύγαμε για Λονδίνο με την κάτοχο του τίτλου Τσέλσι να φιλοξενεί την πολυνίκη της διοργάνωσης Ρεάλ Μαδρίτης. Με δυο νίκες επί της Λιλ οι «Μπλε» του Λονδίνου πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Υπάρχουν διοικητικά προβλήματα, μετά την φυγή του Αμπράμοβιτς, που σίγουρα επηρεάζουν και το αγωνιστικό σκέλος. Η Ρεάλ πήρε την πρόκριση απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, δείχνοντας πως είναι από τα φαβορί για την κούπα.

Οι δυο τους κοντραρίστηκαν πέρσι στα ημιτελικά, με την Τσέλσι να κερδίζει την πρόκριση. Ο Αντσελότι λείπει λόγω κορονοϊού και η Τσέλσι μπορεί να αποκτήσει προβάδισμα. Θα επιλέξουμε τον άσο.

22:00 Βιγιαρεάλ – Μπάγερν Μ.                 Χ ΗΜ. (2.50)

22:00 Τσέλσι – Ρεάλ Μ.                                 1 (2.10)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News