Στοίχημα: Αυστρία και Δανία έχουν τάση για... γκολ

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Δευτέρας (6/6).

Η Αυστρία και η Δανία αναμετριούνται στην Βιέννη στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του UEFA Nations League. Αμφότερες άρχισαν εντυπωσιακά την πορεία τους στον θεσμό. Οι Αυστριακοί επικράτησαν με 3-0 της Κροατίας εκτός έδρας στο καλύτερό τους παιχνίδι εδώ και πολύ καιρό, ενώ η Δανία έκανε την έκπληξη και επιβλήθηκε με 2-1 και… ανατροπή της Γαλλίας στο Παρίσι.

Η Αυστρία που έχει ηττηθεί μονάχα μια φορά στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, προσπαθεί να βρει τον εαυτό της υπό τον Ραλφ Ράνγκνικ και τα πρώτα δείγματα είναι πολύ θετικά. Βρίσκεται στην διαδικασία αλλαγής του στιλ παιχνιδιού της, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως μετράει πέντε σερί Over 2,5. Μάλιστα, τα τέσσερα από αυτά ήταν και goal/goal.

Η Δανία διατηρεί το επιθετικό της στιλ που προσφέρει θεαματικά παιχνίδια και συνήθως πολλά γκολ. «Τρέχει» σερί πέντε Over 2,5 αποτελεσμάτων, ενώ τα επτά από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια της ξεπέρασαν το συγκεκριμένο όριο τερμάτων. Οι Δανοί, δε, δείχνουν να έχουν πάρει και τον… αέρα των αυστριακών. Τους νίκησαν και στα δύο ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ μέσα στο 2021 (4-0 στην Αυστρία και 1-0 στη Δανία). Οπότε η επιλογή μου σ’ αυτό το ματς είναι το Over 2,5, το οποίο προσφέρεται στο 1,90.

«Ανοιχτά» τα ματς της Ισλανδίας

Η Ισλανδία προσπαθεί να αλλάξει και να μην είναι μονάχα εκείνη η σκληροτράχηλη ομάδα που… πόνταρε τα πάντα στην άμυνα. Σ’ αυτή την διαδικασία της λείπει η ισορροπία και σε συνδυασμό με τα αμυντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, τα παιχνίδια της «ανοίγουν». Τον τελευταίο χρόνο οκτώ από τα 13 παιχνίδια της ήρθαν Over 2,5 κι άλλα τόσα ήταν τα goal/goal. H Αλβανία μπορεί να είναι κατά βάση μια ομάδα με αμυντικό προσανατολισμό, αλλά αν βρει χώρους ξέρει πως να τους εκμεταλλευτεί.

21:45 Αυστρία-Δανία UEFA Nations League Over 2,5 (1,90)

21:45 Ισλανδία-Αλβανία UEFA Nations League Over 2,5 (2,62)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News