Στοίχημα: Διψά για τον τίτλο η Μίλαν

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Κυριακής 22 Μαίου 

Καλή Κυριακή σε όλους! Άκρως σημαντική η σημερινή στοιχηματική ημέρα, με τα πρωταθλήματα των Serie A, και La Liga να ρίχνουν αυλαία, καθώς διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική.

Πάμε τώρα στις προτάσεις μας και αρχίζουμε από την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ στο «Καμπ Νου». Αδιάφοροι οι «μπλαουγκράνα», έχοντας κατακτήσει τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Το «κίτρινο υποβρύχιο» με νίκη εξασφαλίζει την έξοδο στο επόμενο Conference League. Σε περίπτωση ήττας θέλει να μην νικήσει η Μπιλμπάο στην έδρα της Σεβίλλης. Θα ποντάρουμε στην ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Στο ματς Σοσιεδάδ – Ατλέτικο Μαδρίτης θα ποντάρουμε στην ισοπαλία. Οι δυο ομάδες δεν έχουν κίνητρο, αφού οι γηπεδούχοι έχουν σφραγίσει μια θέση στους ομίλους του Europa League και οι «ροχιμπλάνκος» έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο επόμενο Champions League και στη φάση των ομίλων.

Συνέχεια με Ιταλική Serie A και τον αγώνα Σασουόλο – Μίλαν. Οι γηπεδούχοι αν και πάντα επικίνδυνοι έχουν στερέψει από κίνητρα. Από την άλλη, η Μίλαν χρειάζεται αποκλειστικά τη νίκη για να στεφθεί πρωταθλήτρια. Μονόδρομος οι τρεις βαθμοί για τους «ροσονέρι» και το διπλό από ημίχρονο αξίζει.

19:00 Σασουόλο – Μίλαν 2 ΗΜ. / 2 ΤΕΛ. (2.20)

23:00 Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ Χ ΗΜ. (2.50)

23:00 Σοσιεδάδ – Ατλέτικο Μ. Χ (3.30)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News