Στοίχημα: Αξίζει το ρίσκο η Βιγιαρεάλ στο φινάλε της La Liga

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Κυριακής (22/5).

Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Βιγιαρεάλ στο «Καμπ Νόου» στο φινάλε της La Liga. Η ομάδα του Τσάβι Ερνάντεθ έχει πετύχει τον στόχο της που ήταν να εξασφαλίσει την δεύτερη θέση και το εισιτήριο για τους ομίλους του επόμενου Champions League. Το συγκρότημα του Ουνάι Έμερι, πάλι, διεκδικεί τη συμμετοχή του στο Europa Conference League.

Ο Τσάβι είχε παραδεχθεί πως μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από του Europa League δυσκολευόταν να δώσει κίνητρο στους παίκτες του. Γι’ αυτό το ματς έχει ζητήσει από τους πάντες να το αντιμετωπίσουν σα να παλεύουν για κάποιο τίτλο, αλλά δεν είναι εύκολο όταν στο κλαμπ φυσάει αέρας αλλαγής και τα βλέμματα είναι στραμμένα στο μέλλον. Η Βιγιαρεάλ, πάλι, θέλει το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο που παίζει την ίδια ώρα (23:00) στην έδρα της Σεβίλλης.

Με δεδομένο το κίνητρο, την εμπειρία του Ουνάι Έμερι και την ποιότητα που έχει η Βιγιαρεάλ, εκτιμώ πως αξίζει το ρίσκο της επιλογής του διπλού που προσφέρεται σε τιμές γύρω στο 3,50, ενώ σαφώς αξιόλογο είναι και το Χ2 στο 1,80.

Goal/goal στο «Ανοέτα»

Στο μεταξύ, η Ρεάλ Σοσιεδάδ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης. Αδιάφορες βαθμολογικά και οι δύο ομάδες αφού έχουν πετύχει τους στόχους τους, θα παίξουν για το γόητρο και για να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν. Σε αυτό το πλαίσιο περιμένω ανοικτό ματς με εκατέρωθεν γκολ.

23:00 Μπαρτσελόνα-Βιγιαρεάλ La Liga Χ2 (1,80)

23:00 Ρεάλ Σοσιεδάδ-Ατλέτικο Μ. La Liga G/G (1,90)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News