Στοίχημα: Αξίζει ο άσος της Νιούελς Ολντ Μπόις

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Δευτέρας (4/7).

Με τις Μπόκα Τζούνιορς, Ρίβερ Πλέιτ και άλλες μεγάλες ομάδες της Αργεντινής να βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο ή επί του παρόντος να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο Copa Libertadores, βλέπουμε άλλα κλαμπ να πρωταγωνιστούν. Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται η Χιμνάσια Λα Πλάτα, ενώ η Νιούελς Ολντ Μπόις θέλει ν’ ανέβει εκεί τα ξημερώματα της Τρίτης (5/7).

Η Νιούελς Ολντ Μπόις υποδέχεται την Πατρονάτο (01:00) και έχει στόχο την 4η συνεχόμενη νίκη και την επέκταση του αήττητου σερί της στα έξι ματς. Έτσι, θα φτάσει στους 16 βαθμούς και θα μείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία, παράλληλα θα πάρει κι άλλο τα πάνω της στην προσπάθεια που κάνει να διεκδικήσει τον τίτλο. Όσον αφορά στην Πατρονάτο, πρόκειται για ομάδα που δεν έχει σταθερότητα.

Με τον άσο να προσφέρεται στο 1,83 εκτιμώ πως έχει αξία η συγκεκριμένη επιλογή με τη Νιούελς Ολντ Μπόις να μην θέλει ν’ αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Ευκαιρία και για την Αρσενάλ Σαραντί

Ευκαιρία επίσης παρουσιάζεται και στην Αρσενάλ Σαραντί η οποία υποδέχεται την Εστουδιάντες. Η Αρσενάλ θα επιχειρήσει να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Αργεντινής κόντρα σε μια ομάδα που έχει το μυαλό της περισσότερο στο Copa Libertadores. Η Εστουδιάντες έμεινε στο 1-1 με τη βραζιλιάνικη Φορταλέζα εκτός έδρας και τα ξημερώματα της 8ης Ιουλίου παίζουν το δεύτερο μεταξύ τους ματς. Αναμένεται ροτέισον.

23:00 Αρσενάλ Σαραντί-Εστουδιάντες Liga Profesional Αργεντινής 1 (3,10)

01:00 Νιούελς Ολντ Μπόις-Πατρονάτο Liga Profesional Αργεντινής 1 (1,83)

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News