Στοίχημα: Άσος η Χέρτα στα μπαράζ παραμονής στη Bundesliga

Τα προγνωστικά του Σπύρου Νάσιου για τα ματς από την Bundesliga, την Super League Ελβετίας και την Φινλανδική Veikkausliiga

Ας περάσουμε τώρα να δούμε τις επιπλέον επιλογές και προτάσεις μας. Αρχή από την πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στην Χέρτα και το Αμβούργο στο Βερολίνο, όπου θα μάθουμε ποια από τις δυο ομάδες θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στην Bundesliga. Ιστορικές ομάδες αμφότερες, με την Χέρτα να τερματίζει στη θέση των μπαράζ και το Αμβούργο να κατακτά την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας. Θα δώσουμε ένα προβάδισμα για την επικράτηση στους γηπεδούχους και θα πάμε με τον άσο.  

Συνέχεια με Φινλανδική Veikkausliiga όπου η Βάασα υποδέχεται την Ίντερ Τούρκου. Τρεις πόντοι χωρίζουν τους δυο αντιπάλους, με τους φιλοξενούμενους να είναι στις ψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας. Η Βάασα έχει μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια, ενώ η Ίντερ Τούρκου προέρχεται από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Με το ανάλογο ρίσκο θα ποντάρουμε στην ισοπαλία.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας με την ισοπαλία στο ματς Λωζάννη – Σιόν για την Ελβετική Super League. Οι γηπεδούχοι αν και καταδικασμένοι παλεύουν όλα τα παιχνίδια. Η Σιόν είναι οριακά πάνω από τη θέση των μπαράζ και έχει ανάγκη τους βαθμούς. Ωστόσο. Η Λωζάννη είναι σκληροτράχηλη ομάδα και θα επιλέξουμε και εδώ την ισοπαλία.

21:30 Χέρτα – Αμβούργο 1 (2.30)

21:30 Λωζάννη – Σιόν Χ (3.60)

18:00 Βάασα – Ίντερ Τ. Χ (3.40)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News