Στοίχημα: Αμφίρροπος πρώτος αγώνας για Παυλίδη και Χατζηδιάκο στην Ολλανδία

Τα προγνωστικά του Σπύρου Νάσιου για τους αγώνες από Ολλανδία, Νορβηγία και Β´ Ιταλίας 

Πάμε τώρα να δούμε τις δεύτερες προτάσεις της ημέρας και αρχή με την αναμέτρηση Φίτεσε – Άλκμααρ στον πρώτο αγώνα της σειράς, όπου ο νικητής θα κερδίσει το Ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Conference League. Οι φιλοξενούμενοι, ομάδα των Παυλίδη και Χατζηδιάκου, είναι το φαβορί για την κατάκτητη του πολύτιμου εισιτηρίου. Ωστόσο, η Φίτεσε είναι πάντα δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος και ειδικά στην έδρα της δεν χάνει εύκολα. Θα ποντάρουμε στην ισοπαλία και περιμένουμε τη ρεβάνς στην έδρα της Άλκμααρ.

Στην Νορβηγική Elitserien η Σάρπσμποργκ φιλοξενεί την Μόλντε και θα ποντάρουμε στο διπλό. Από τρεις συνεχόμενες νίκες προέρχεται η Μόλντε, η οποία αρχίζει να βρίσκει ρυθμό και να βρίσκεται πλέον στο -4 από την κορυφή. Η Σάρπσμποργκ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και από πολύ νωρίς τα κίνητρα αρχίζουν να χάνονται, έχοντας μείνει αρκετά πίσω από τις προνομιούχες θέσεις.

Στα Play off ανόδου της ΒΙταλίας η Μόντσα υποδέχεται την Πίζα στο πρώτο ματς. Τους ίδιους βαθμούς συγκέντρωσαν οι δυο αντίπαλοι στην κανονική διάρκεια, με την Πίζα να υπερτερεί στην ισοβαθμία. Γιαυτό έχει τη ρεβάνς στην έδρα της. Με δυο νίκες επί της Μπρέσια προκρίθηκε η Μόντσα στον προηγούμενο γύρο, ενώ η Πίζα πήρε το εισιτήριο κόντρα στην Μπενεβέντο χάρη στην καλύτερη θέση που είχε στο πρωτάθλημα. Η Πίζα κέρδισε και στα δυο ματς της κανονικής περιόδου, αλλά εμείς στο σημερινό παιχνίδι θα πάμε με την ισοπαλία.

21:00 Σάρπσμποργκ – Μόλντε 2 (2.45)

21:00 Φίτεσε – Άλκμααρ Χ (3.40)

21:30 Μόντσα – Πίζα Χ (3.10)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News