Στοίχημα: Αμφίρροπος επαναληπτικός για τα Γερμανικά Play off

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Τρίτης 24 Μαίου 

Καλή Τρίτη σε όλους! Εις αύριον τα σπουδαία με τον μεγάλο τελικό του Conference League ανάμεσα στην Ρόμα και την Φέγενορντ να διεξάγεται στην γειτονική Αλβανία. Ωστόσο, όπως πάντα, δεν θα μείνουμε εκτός στη σημερινή στοιχηματική ημέρα και φύγαμε για τις προτάσεις μας.

Αρχ με την αναμέτρηση των Γερμανικών Play out, όπου η Ντιναμό Δρέσδης φιλοξενεί στο δεύτερο ματς την Καϊζερσλάουτερν. Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της Κάιζερ. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν στη θέση των μπαράζ της Βκατηγορίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονται στην Γ κατηγορία και κατέκτησαν την τρίτη θέση. Όποια ομάδα νικήσει θα αγωνίζεται του χρόνου στη Zweite Liga. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν νικήσει σε επίσημο ματς τη νέα χρονιά και αντιμετωπίζουν σοβαρά επιθετικό πρόβλημα. Ιστορικές ομάδες και οι δυο και καλύτερα να λύσουν τις διαφορές τους ή στην παράταση ή στα πέναλτι, γιατί εμείς θα επιλέξουμε την ισοπαλία.

Στα Play off ανόδου στην Ακατηγορία της Ολλανδίας η Εξέλσιορ υποδέχεται την Ντε Χάαγκ. Πρώτο ματς και δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Οι δυο αντίπαλοι προκρίθηκαν από δυο γύρους, ενώ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις για την κανονική διάρκεια, ο ένας νίκησε στην έδρα του άλλου. Σημαντικό το διακύβευμα στα δυο αυτά παιχνίδια και θα ποντάρουμε και εδώ στην ισοπαλία.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας με τον άσο της Χάλιφαξ απέναντι στην Τσέστερφιλντ για τα Play off ανόδου της Αγγλικής National League.

21:00 Εξέλσιορ – Ντε Χάαγκ Χ (4.00)

21:30 Ντιναμό Δρ. – Καϊζερσλάουτερν Χ (3.20)

21:45 Χάλιφαξ – Τσέστερφιλντ 1 (2.20)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News