Στοίχημα: Αμφίρροπο στο Metropolitano αλλά... Σίτι

Στοίχημα: Αμφίρροπο στο Metropolitano αλλά… Σίτι – Ο Σπύρος Νάσιος ποντάρει στη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι στην Μαδρίτη

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για τους αγώνες του Champions League στο στοιχηματικό κουπόνι της Τετάρτης 13 Απριλίου 

Καλημέρα και Καλή Τετάρτη σε όλους! Τις άλλες δυο αναμετρήσεις των επαναληπτικών προημιτελικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι και με αυτά τα δυο ματς θα πορευτούμε.

Στο πρώτο παιχνίδι επιλογής η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Μπενφίκα, με τους Άγγλους να είναι αγκαλιά με το εισιτήριο των ημιτελικών, μετά τη νίκη με 1-3 στην Λισαβόνα. Οι ρεντς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο ντέρμπι τίτλου με την Μάντσεστερ Σίτι και έμειναν στο ένα πόντο πίσω από τους «πολίτες» , που οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος. Ακολουθούν δυο πολύ δύσκολα ματς. Το Σάββατο κοντράρονται εκ νέου με τη Σίτι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας και την επόμενη Τρίτη, υποδέχονται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League. Τα είπαμε όλα αυτά, γιατί ίσως κρατήσουν δυνάμεις για αυτά τα δυο ματς και θα πάμε με την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο στον σημερινό αγώνα.

Στην άλλη σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μάντσεστερ Σίτι θα ποντάρουμε στο διπλό με συνδυασμό το αμφίτερμα. Πιστεύουμε πως οι «πολίτες» θα πάρουν την πρόκριση. Ωστόσο οι «ροχιμπλάνκος» κάνουν όνειρα, μπορούν να βρουν δίχτυα και ειδικά στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» και το ματς αναμένεται αμφίρροπο.

22:00 Λίβερπουλ – Μπενφίκα    Χ ΗΜ. (2.87)

22:00 Ατλέτικο Μ. – Μάντσεστερ Σ.  2 ΚΑΙ G/G (4.00)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News