Στοίχημα: Αμφίρροπο ντέρμπι στην Ιρλανδία

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για αγώνες από την Ιρλανδία, την Γερμανία και την Championship Αγγλίας 

Πάμε τώρα να δούμε και τις υπόλοιπες σημερινές μας προτάσεις, αρχίζοντας από την αναμέτρηση της Γερμανικής Bundesliga, όπου η Ουνιόν Βερολίνου φιλοξενεί την Γκρόιτερ Φιρτ. Με τέσσερις διαδοχικές νίκες οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αναρριχηθούν στις προνομιούχες θέσεις. Έχουν πάρει σπουδαίες νίκες στα τελευταία ματς και παραμένουν ζωντανοί και για την είσοδο στις θέσεις του Champions League. Στον πάτο της βαθμολογίας η Γκρόιτερ, καταδικασμένη για υποβιβασμό και χωρίς κανένα κίνητρο. Ο άσος σε συνδυασμό με το αμφίτερμα η επιλογή μας.

Στην Αγγλική Championship η ΚΠΡ υποδέχεται την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Οι φιλοξενούμενοι κατέχουν μια θέση των Play off της ανόδου, αλλά χωρίς να έχουν εξασφαλίσει τη θέση. Έξι βαθμούς μακριά βρίσκεται η ΚΠΡ, η οποία είναι δυνατή στην έδρα της και παραμένει ζωντανή στη μάχη των προνομιούχων θέσεων. Θα πάμε με την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.  

Τέλος στο ντέρμπι της Ιρλανδικής Premier ανάμεσα στην Σλίγκο Ρόβερς και την Σάμροκ θα ποντάρουμε, με το ανάλογο ρίσκο, στην ισοπαλία. Από δυο συνεχόμενες νίκες προέρχονται οι γηπεδούχοι και φαίνεται πως αρχίζουν να βρίσκουν ρυθμό. Η Σάμροκ είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, μετράει πέντε σερί επιτυχή αποτελέσματα, αλλά συνήθως, δυσκολεύεται να νικήσει στην έδρα της Σλίγκο.

21:30 Ουνιόν Β. – Γκρόιτερ Φ. 1 ΚΑΙ G/G (3.40)

21:45 ΚΠΡ – Σέφιλντ Γ. Χ ΗΜ. (2.20)

21:45 Σλίγκο – Σάμροκ  Χ (3.40)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News