Στοίχημα: Αμφίρροπο ντέρμπι Σάο Πάολο - Παλμέιρας για το Κύπελλο Βραζιλίας

Στοίχημα: Αμφίρροπο ντέρμπι Σάο Πάολο – Παλμέιρας για το Κύπελλο Βραζιλίας – Πρώτος μεταξύ τους αγώνας για τη φάση των “16”

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Πέμπτης 23 Ιουνίου 

Γεια και χαρά καλή Πέμπτη σε όλους! Μετά από μακρά απουσία λόγω της πανδημίας, επιστρέφουμε και πάλι στις επάλξεις, πιστοί στο καθήκον και έτοιμοι για σπουδαίες στοιχηματικές ημέρες.

Ξημερώματα Παρασκευής και από Λατινική Αμερική οι σημερινές μας επιλογές, αρχίζοντας από Κόπα Ντε Μπραζίλ και την πρώτη αναμέτρηση για τους «16» της διοργάνωσης ανάμεσα στην Φλουμινένσε και την Κρουζέιρο. Στην 6η θέση του πρωταθλήματος οι γηπεδούχοι, οι οποίοι παραμένουν ζωντανοί στη μάχη της κατάκτησης του Κυπέλλου. Η Κρουζέιρο οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος στη Β΄ κατηγορία της χώρας και ετοιμάζεται για την επάνοδο της. Χωρίς ήττα η Φλου στις τελευταίες οκτώ μεταξύ τους αναμετρήσεις στο Μαρακανά και ο άσος αξίζει το ποντάρισμα.

Στον άλλο σημερινό αγώνα η Σάο Πάολο υποδέχεται την Παλμέιρας. Οι δυο τους συναντήθηκαν για το πρωτάθλημα, πριν από δυο ημέρες στην ίδια έδρα, με την Παλμέιρας να επικρατεί με δυο γκολ στις καθυστερήσεις με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι οδηγούν και την κούρσα για τον τίτλο, αλλά και το Κύπελλο αποτελεί στόχο. Θα πάμε με την ισοπαλία.

Στη φάση των «32» του Κυπέλλου Αργεντινής η Ατλέτικο Τουκουμάν αντιμετωπίζει σε νοκ άουτ αγώνα και σε ουδέτερο γήπεδο την Ιντεπεντιέντε. Αήττητοι οι γηπεδούχοι στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, με την Ιντεπεντιέντε να έχει δυο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Και εδώ θα επιλέξουμε την ισοπαλία.  

01:00 ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ 1 (1.90)

02:00 ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ Χ (3.10)

02:05 ΑΤΛ. ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ – ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ Χ (3.10)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News