Στοίχημα: Αμφίρροπο ντέρμπι ανόδου στην Serie B

Τα προγνωστικά του Σπύρου Νάσιου για τα Play off στην Serie B και για αγώνες της Σουηδικής Superettan 

Μετά την ανάλυση μας και τις επιλογές μας στον τελικό του Europa League, που σίγουρα μονοπωλεί το σημερινό στοιχηματικό ενδιαφέρον, πάμε τώρα να δούμε και τις δεύτερες προτάσεις μας. Αρχίζοντας από την αναμέτρηση Μπρέσια – Μόντσα για τα Play Off της ανόδου στην Serie B. Πρώτος μεταξύ τους αγώνας, με τους γηπεδούχους να έχουν πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά απέναντι στην Περούτζια και με την Μόντσα να μπαίνει στη μάχη της ανόδου σήμερα. Αμφίρροπο παιχνίδι και επιλογή μας θα είναι η ισοπαλία.

Φύγαμε για την Βόρεια Ευρώπη και το πρωτάθλημα της Σουηδικής Superettan, ξεκινώντας από τον αγώνα Βαστέρας – Γιόνσεπινγκ. Μία νίκη και 5 βαθμούς έχουν οι γηπεδούχοι και έναν πόντο περισσότερο έχει η Γιόνσεπινγκ με δυο νίκες στο ενεργητικό της. Ουσιαστικά, οι δυο ομάδες θα παλέψουν για την παραμονή τους, αν και είμαστε ακόμη στην αρχή του πρωταθλήματος. Η Βαστέρας θέλει τη νίκη, γιατί βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και θα τη στηρίξουμε, λόγω έδρας, στον άσο.

Συμπληρώνουμε τις προτάσεις με την ισοπαλία στο παιχνίδι Έργκριτε – Τρέλεμποργκ και πάλι από την Superettan. Οι γηπεδούχοι είναι στον πάτο της βαθμολογίας και το μόνο που μπορούν να καταφέρουν είναι να μοιραστούν τους βαθμούς της ισοπαλίας.

20:00 Βαστέρας – Γιόνσεπινγκ  1 (1.95)

20:00 Έργκριτε – Τρέλεμποργκ  Χ (3.40)

21:00 Μπρέσια – Μόντσα Χ (3.30)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News