Στοίχημα: Αγγλία από ημίχρονο, ισοπαλία στην Μπολόνια

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για τους αγώνες του Nations League στο στοιχηματικό κουπόνι του Σαββάτου 4 Ιουνίου 

Γεια και χαρά σε όλους και Καλό Σαββατοκύριακο! Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο Nations League με ενδιαφέροντες αγώνες, ενώ αύριο η Εθνική μας ομάδα δίνει μάχη κορυφής στην έδρα του Κοσόβου.

Αρχή με το ντέρμπι ανάμεσα στην Ιταλία και την Γερμανία για τον 3ο όμιλο στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας. Η σκουάντρα ατζούρα μένει εκτός και πάλι από την τελική φάση των Παγκοσμίων Κυπέλλων, μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό από τη Βόρεια Μακεδονία.  Απογοητευτική εμφάνιση και στον τελικό του Κυπέλλου «Αρτέμιο Φράνκι», όπου γνώρισε βαριά ήττα με κάτω τα χέρια από την Αργεντινή με 3-0. Οι Γερμανοί με εννιά νίκες και μόλις μια ήττα πήραν από τα προκριματικά το πολύτιμο εισιτήριο για το Κατάρ. Στο τελευταίο φιλικό αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στην έδρα της Ολλανδίας. Οι δυο ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν ιδανικά και το καλύτερο αποτέλεσμα φαντάζει η ισοπαλία και κάπως έτσι θα πορευτούμε και εμείς.

Στον ίδιο όμιλο η Ουγγαρία υποδέχεται την Αγγλία. Οι δυο τους κοντραρίστηκαν και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου οι Άγγλοι κατέκτησαν την πρώτη θέση του ομίλου και το εισιτήριο για το Κατάρ, ενώ οι Ούγγροι έμειναν στην 4η θέση. Οι φιλοξενούμενοι έχουν σαφές πλεονέκτημα για την επικράτηση και το διπλό από το ημίχρονο αξίζει το ποντάρισμα.

Στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας και στον 3ο όμιλο η Φινλανδία αντιμετωπίζει την Βοσνία Ερζεγοβίνη. Και σε αυτό το παιχνίδι, οι δυο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες και στα προκριματικά.  Οι γηπεδούχοι έχασαν για ένα βαθμό την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και δεν είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Βοσνία τερμάτισε στην τέταρτη θέση του ομίλου, έχοντας μόλις μια νίκη στο ενεργητικό της. Θα στηριχθούμε στον άσο.

Τέλος στο πρώτο χρονικά ματς για το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας και τον πρώτο όμιλο θα εμπιστευτούμε το διπλό της Ιρλανδίας στην έδρα της Αρμενίας.

16:00 ΑΡΜΕΝΙΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ 2 (1.85)

19:00 ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – ΒΟΣΝΙΑ 1 (2.60)

19:00 ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ 2 ΗΜ. / 2 ΤΕΛ. (2.10)

21:45 ΙΤΑΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ Χ (3.50)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News