Στοίχημα: Αέρας στον τελικό του Κυπέλλου η Μίντιλαντ

Τα προγνωστικά του Σπύρου Νάσιου για αγώνες του Κυπέλλου Δανίας και του Αμερικανικού πρωταθλήματος MLS 

Να περάσουμε τώρα να δούμε το δεύτερο συστηματάκι της ημέρας με αγώνες από το Κύπελλο Δανίας, την Γ΄ κατηγορία της Ιταλίας και από ένα παιχνίδι από το πρωτάθλημα του MLS Αμερικής, που πραγματοποιείται ξημερώματα Πέμπτης.

Αρχή με το ματς Μίντιλαντ – Βέιλε για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Δανίας. Η Μίντιλαντ έχει αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό της διοργάνωσης, μετά τη νίκη της με 1-0 στο πρώτο ματς στην έδρα της Βέιλε. Είναι σαφής η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στους δυο αντιπάλους και επιλογή μας θα είναι ο άσος από το πρώτο ημίχρονο.

Στην Γ΄ Ιταλίας και στα Play off της ανόδου η Μονόπολι υποδέχεται την Βίρτους Φρανκάβιλα. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν ισχυρή έδρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δέκα ματς χωρίς νίκη. Ο άσος δίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα και θα τον εμπιστευτούμε.

Τέλος στην αναμέτρηση Σινσινάτι – Τορόντο για το MLS θα ποντάρουμε στην ισοπαλία. Δεν έχουν ξεκινήσει καλά οι δυο ομάδες στις πρώτες αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να βρίσκονται κάτω από τις θέσεις των Play off. Οι δυο τους κοντραρίστηκαν πριν από λίγες ημέρες στην έδρα του Τορόντο στον Καναδά, με το Σινσινάτι να επικρατεί με 2-1. Ελπίζουμε πως οι φιλοξενούμενοι αυτή τη φορά θα πάρουν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. 

16:00 Μονόπολι – Βίρτους Φρ. 1 (2.05)

19:00 Μίντιλαντ – Βέιλε 1 ΗΜ. / 1 ΤΕΛ. (2.10)

02:30 Σινσινάτι – Τορόντο Χ (3.75)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News