Σέφιλντ Γ. - Νότιγχαμ Φόρεστ: Ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο της Premier League η Φόρεστ

Βήμα ανόδου έκανε σήμερα η Νότιγχαμ Φόρεστ, επικρατώντας εκτός έδρας με 2-1 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στον πρώτο ημιτελικό των play off ανόδου στην Premier League. Ο δεύτερος ημιτελικός θα διεξχαθεί στην Τρίτη 17/5 στο «City Ground». 

O νικητής θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του έτερου ημιτελικού ανάμεσα στην Χάντερσφιλντ και την Λούτον, στον τελικό που θα διεξαχθεί στο «Γουέμπλεϊ» στις 29 Μαΐου. To Σάββατο (13/5) οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς μετά το 1-1 στο «Kenilworth Road», άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς και θα αναμετρηθούν εκ νέου τη Δευτέρα 16/5. 

H Nότιγχαμ Φόρεστ έδειξε από νωρίς ποιος είναι το… αφεντικό, με τον Τζακ Κόλμπακ να ανοίγει το σκορ μόλις το 10ο λεπτό, στο «Bramall Lane». Το σκορ θα μπορούσε να ήταν πιο ευρύ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Γουές Φοντέριγχαμ. Το 2-0 έκανε ο Μπρέναν Τζόνσον στο 70′, ενώ ο Σάντερ Μπέργκ μείωσε σε 2-1 στις καθυστερήσεις για την Σέφιλντ, που ήταν και το τελικό σκορ, με την Φόρεστ να κρατάει την πρόκριση στον τελικό στα χέρια της. 

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nottingham Forest FC (@officialnffc)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News