Σαρλ Ιτάνζ: Ειδικές καταστάσεις... ΠΑΟΚ - «Με τον Ολυμπιακό τα έσπασαν όλα, συμπαίκτης με πρησμένο μάτι...»

Σαρλ Ιτάνζ: Ειδικές καταστάσεις στον ΠΑΟΚ – «Με τον Ολυμπιακό τα έσπασαν όλα, συμπαίκτης με πρησμένο μάτι…» – Συνέντευξη στην L’ Equipe.

Ο Σαρλ Ιτάνζ μετά το πέρασμά του από τη Λίβερπουλ έγινε κάτοικος Ελλάδας για μια εξαετία. Δανεικός αρχικά στην Καβάλα και στη συνέχεια έπαιξε σε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ. Ξέρει τι σημαίνει Τούμπα και ΠΑΟΚ κι αυτό του ζήτησαν να πει στη Γαλλική L’Equipe.

Ποια θα είναι η υποδοχή για την Μαρσέιγ στο γήπεδο της Τούμπας, έδρα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης; Αυτό είναι το ερώτημα στο οποίο κλήθηκε να απαντήσει ο Ιτάνζ.

Εν όψει του σημερινού αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ, ο Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής, με γαλλική υπηκοότητα μίλησε στη L’Equipe καθώς έχει βιώσει «ειδικές καταστάσεις στην πρώην ομάδα του», την οποία άλλωστε γνωρίζει και ως αντίπαλος.

«Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ιδιαίτερος. Υπάρχει συνεχώς ένταση. Στο ξενοδοχείο πριν τον αγώνα, γύρω από το γήπεδο όταν φτάνει το λεωφορείο, παντού. Μια φορά, με τον Ατρόμητο, είχαν εμφανιστεί οπαδοί έξω από το γήπεδο και είχαν χτυπήσει τους αντίπαλους οπαδούς. Μια άλλη φορά, σε αγώνα με τον Ολυμπιακό, η σέντρα καθυστέρησε για περίπου τριάντα λεπτά γιατί τα έσπασαν όλα. Όταν είσαι παίκτης εκεί, δεν είναι εύκολο, ξέρεις ότι μπορούν να έρθουν στο προπονητικό κέντρο αν δεν είναι ευχαριστημένοι. Θυμάμαι μια μέρα μετά από έναν αγώνα όταν ένας συμπαίκτης ήρθε στην προπόνηση με… πρησμένο μάτι. Είχε κοντραριστεί με τους οπαδούς όταν έφευγε από το γήπεδο την προηγούμενη μέρα και είχε δεχτεί ένα μπουκάλι στο πρόσωπο. Μερικές φορές είχα τρομάξει λίγο».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News