Ρούμπεν Σεμέδο: Η Ο Jogo κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε

«Ο Ρούμπεν Σεμέδο αποχώρησε από την Πόρτο και είναι κοντά στον Zόρζε Ζεσούς στην Φενερμπαχτσέ», σύμφωνα με την πορτογαλική O Jogo. Το σενάριο προκύπτει κυρίως από την άλλοτε συνεργασία του στόπερ των «ερυθρόλευκων» με τον συμπατριώτη του προπονητή, στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας. 

Οι Πορτογάλοι «στέλνουν» τον Ρούμπεν Σεμέδο στην Τουρκία, λόγω του Ζόρζε Ζεσούς. Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει: «Η Πόρτο επέλεξε να μην ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς (5,5 εκατ. ευρώ) που προέβλεπε ο δανεισμός που υπογράφηκε με τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο και ο Ρούμπεν Σεμέδο βρίσκεται στην αγορά αναζητώντας ομάδα για την επόμενη σεζόν. Βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις για την μετακίνησή του στην Φενερμπαχτσέ». 

Και καταλήγει: «Οι Τούρκοι αναζητούν παίκτες που γνωρίζει καλά ο Ζόρζε Ζεσούς και ο Πορτογάλος διεθνής τον απασχόλησε και όταν ήταν στην τεχνική ηγεσία της Μπενφίκα. Στο τραπέζι των συζητήσεων βρίσκεται το ενδεχόμενο η ομάδα της Κωνσταντινούπολης να αποκτήσει το 80% των δικαιωμάτων του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή». 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News