Ρέιντζερς: Συνάντηση θρύλων, με σκόρερ Γκασκόιν απέναντι σε Καρεμπέ, Χάτζι, Κακά, Φίγκο

Μοναδικές σκηνές εκτυλίχθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (27/3) στο «Άιμπροξ» με αφορμή τη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε θρύλους της Ρέιντζερς και επίλεκτης ομάδας αστέρων (World legends), στο πλαίσιο του εορτασμού των 150 ετών από την ίδρυση της σκωτσέζικης ομάδας.

Τεράστιες μορφές του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, συμμετείχαν στον αγώνα, ανάμεσά τους ο Λουίς Φίγκο, ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο Κακά, ο Γκεόργκι Χάτζι, ο Πολ Γκασκόιν, ο Ερίκ Αμπιντάλ, ο Γκαΐθκα Μεντιέτα, ο Ρόναλντ ντε Μπουρ, ο Πέτζα Μιγιάτοβιτς, ο Φλοράν Μαλουντά, ο Ρομπέρ Πιρές, ο νυν προπονητής των Σκωτσέζων, Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ και ο βοηθός του, Ρόι Μακάι. 

Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα των World legends, με ηγέτη τον Λουίς Φίγκο, με 3-2 χάρη στα γκολ των Κάρλος Μαρτσένα, Νούνο Γκόμες και του 38χρονου Ρικάρντο Κουαρέσμα, ο οποίος αγωνίζεται ακόμα στην Βιτόρια Γκιμαράες. Η Ρέιντζερς, με αρχηγό τον Mπάρι Φέργκιουσον, προηγήθηκε με κεφαλιά του προπονητή της Χαλ, Σότα Αρβερλάτζε, ενώ το δεύτερο τέρμα σημέιωσε ο θρυλικός Πολ Γκασκόιν, που σε ηλικία 54 ετών επέστρεψε στο «Άιμπροξ», προκαλώντας συγκίνηση στους θεατές. Μάλιστα, μετά το τέλος του παιχνιδιού, που απόλαυσαν πάνω από 40.000 θεατές, αναδείχτηκε και «man of the match». 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News