Παναθηναϊκός: Η Αλεξάνδρα Μπασινά στα χνάρια του πατέρα της

Παναθηναϊκός: Η κόρη του Άγγελου Μπασινά υπέγραψε συμβόλαιο με την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου.

Στα χνάρια του πατέρα της Άγγελου βαδίζει η Αλεξάνδρα Μπασινά, που τον τελευταίο μήνα έκανε προπονήσεις με την γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού και πλέον υπέγραψε και επίσημα συμβόλαιο.

Η 15χρονη αγωνίζεται στην επίθεση και πλέον θα έχει και το δελτίο έτσι ώστε να αγωνίζεται στα επίσημα παιχνίδια της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αλεξάνδρα Μπασινά για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου.

Η 15χρονη κόρη του Άγγελου Μπασινά συνεχίζει στα χνάρια του πατέρα της την Παναθηναϊκή παράδοση και θα φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Η νεαρή αθλήτρια, αγωνίζεται ως σέντερ φορ και διακρίνεται για την ταχύτητά της. Μάλιστα, η ταλαντούχα Αλεξάνδρα πέτυχε το πρώτο της γκολ με το «τριφύλλι» στη νίκη του Παναθηναϊκού με 8-0 επί του ΑΟ Μελισσίων.

Η «πράσινη» αθλήτρια που έχει επιλέξει τη φανέλα με το 20, όπως ο πατέρας της δήλωσε στο www.pao1908.com: “Είναι σαν όνειρο το ότι παίζω στην ομάδα του πατέρα μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Είναι ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε. Νιώθω μεγάλη χαρά και δουλεύω πολύ σκληρά. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα και θα συνεχίσω να προσπαθώ όσο περισσότερο μπορώ”.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News