Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Αμετανόητη η ΕΠΟ απειλεί με «μπουρλότο» τον τελικό του Κυπέλλου

Η ΕΠΟ συνεχίζει τα… φάουλ παραμονές του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ το Σάββατο 21/5 στο ΟΑΚΑ. 

Η διοίκηση του Σταδίου είχε κάνει γνωστό νωρίτερα μέσα στην ημέρα ότι «με αποκλειστική ευθύνη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δεν έχει ακόμα υπογραφεί η απαραίτητη Σύμβαση Παραχώρησης του κεντρικού Σταδίου και των χώρων στάθμευσης, για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στις 21/05/2022».

Η ΕΠΟ από την πλευρά της διοχέτευσε το απόγευμα την πληροφορία στον Τύπο ότι υπογράφηκε τελικά η σύμβαση και ότι όλα βαίνουν καλώς ως προς τη διεξαγωγή του τελικού.

Ωστόσο η διοίκηση του ΟΑΚΑ με νέα ανακοίνωση αργά το βράδυ διέψευσε τα περί υπογραφής της σύμβασης.

Η ανακοίνωση του ΟΑΚΑ

Η Διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου διαψεύδει κατηγορηματικά τις διαρροές της ΕΠΟ περί υπογραφής της απαραίτητης Σύμβασης για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αποστολή από την ΕΠΟ Σύμβασης, υπογεγραμμένης μόνο από την πλευρά της, η οποία Σύμβαση δεν πληροί τις αναγκαίες προδιαγραφές, δεν συνιστά συμφωνία, αλλά μονομερή και κατακριτέα πράξη.

Η Διοίκηση του ΟΑΚΑ έχει δηλώσει κατηγορηματικά ότι στη διασφάλιση της ασφάλειας των δεκάδων χιλιάδων φιλάθλων και της Εγκατάστασης δεν χωρούν εκπτώσεις και ως εκ τούτου το ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, το οποίο εξακολουθεί να αρνείται η ΕΠΟ, παρότι διοργανώτρια του Τελικού, είναι μονόδρομος.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News