Παγκόσμιο Κύπελλο: Ο τραγουδιστής του «Hayya Hayya» με πατέρα στη φυλακή και δυο μητέρες λεσβίες

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ο τραγουδιστής του «Hayya Hayya» με τον πατέρα στη φυλακή και δυο μητέρες λεσβίες – Η απίθανη ιστορία του ερμηνευτή του τραγουδιού του Μουντιάλ

Το Hayya Hayya (Better Together) είναι το τραγούδι που επιλέχθηκε από τη FIFA ως το επίσημο για το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γίνει στο Κατάρ. Προέκυψε από τη συνεργασία του Λατινοαμερικανού τραγουδιστή Trinidad Cardona, του Νιγηριανού Davido και της Καταρανής, Aisha.

Ποιοι είναι οι ερμηνευτές του τραγουδιού του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ο Trinidad Cardona έχει δύο μητέρες, η μία Μεξικανή και η άλλη Πορτορικανή. Δεν έκρυψε ότι γράφει για τις προσωπικές του εμπειρίες, που περιλαμβάνουν έναν πατέρα στη φυλακή και ένα ζευγάρι μητέρων που δήλωναν λεσβίες!

Ο Davido, εκτός από τραγουδιστής, είναι συνθέτης και παραγωγός. Γεννήθηκε στην Ατλάντ, αλλά μεγάλωσε στο Λάος της Νιγηρίας. Θεωρείται ως ένας από τους πιο σημαντικούς Νιγηριανούς καλλιτέχνες της εποχής μας.

Η Aisha είναι από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες στο Κατάρ. Χάρη στη φήμη της έφτασε να εμφανιστεί στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών! 

Το τραγούδι που αναμειγνύει τη μπλουζ με τη ρέγκε είναι το πρώτο από μια σειρά singles που θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες και μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 21 Νοεμβρίου 2022.

Είναι η πρώτη φορά που το soundtrack του τουρνουά θα περιλαμβάνει μια συλλογή πολλών τραγουδιών, με διεθνείς καλλιτέχνες να παρουσιάζουν διάφορα μουσικά είδη από όλο τον κόσμο, δίνοντας τον τόνο για μια πραγματικά παγκόσμια γιορτή.

Δείτε το τραγούδι του Μουντιάλ 2022

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News