Ολλανδία - Δανία: Η γκολάρα και το ανατριχιαστικό standing ovation στην επιστροφή του Έρικσεν με τη Δανία

Ολλανδία – Δανία: Η επιστροφή του Έρικσεν με τη φανέλα της Δανίας συνοδεύτηκε με ένα εξαιρετικό γκολ, καθώς και με ένα ανατριχιαστικό standing ovation…

Η επιστροφή του Έρικσεν με τη φανέλα της Δανίας συνοδεύτηκε με ένα εξαιρετικό γκολ, καθώς και με ένα ανατριχιαστικό standing ovation…

Το καλύτερο στιγμιότυπο στο Ολλανδία – Δανία, σίγουρα, δεν θα είναι τα πέντε γκολ που έχουν επιτευχθεί μέχρι το 50ο λεπτό, αλλά η επιστροφή του Έρικσεν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ομάδα της χώρας του. 

Ήταν 12 Ιουνίου, όταν ο Δανός παίκτης σόκαρε όλο το ποδοσφαιρικό πλανήτη, ευρισκόμενος στο χορτάρι του γηπέδου Parken. Εννέα μήνες μετά ο ίδιος έβαλε ξανά τη φανέλα της χώρας του και αγωνίστηκε, στο φιλικό με την εθνική Ολλανδίας. Η είσοδος του στον αγωνιστικό χωρό, όπως ήταν λογικό συνοδεύτηκε με ένα ανατριχιαστικό standing ovation.

Βέβαια, ο Έρικσεν, σαν αντάλλαγμα στο απλόχερο χειροκρότημα του κόσμου, πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ, ευχαριστώντας με τον δικό του τρόπο τους φιλάθλους που καταχειροκρότησαν την επανεμφάνισή του με το εθνόσημο της χώρας του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News