Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στο sportday.gr: «Θα μιλήσω με ΕΠΟ και ΟΥΕΦΑ για το ρόλο μου στην Ελλάδα»

Αποτελεί οριστικά παρελθόν ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ για την ελληνική διαιτησία και το ελληνικό ποδόσφαιρο; 

Σε μια μέρα που άλλοι… πανηγυρίζουν για την «αποπομπή του Άγγλου αρχιδιαιτητή» ομολογώντας ότι μια ΠΑΕ μπορεί να χειραγωγεί και να πιστώνεται τις αποφάσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και άλλοι αγωνιούν για τον αντικαταστάτη του Βρετανού, ο ίδιος ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ με αποκλειστική του δήλωση στο sportday.gr διαφοροποιεί ολοκληρωτικά τα δεδομένα, θεωρώντας ότι το μέλλον του στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει.

«Στα τέλη Ιουλίου ολοκληρώνεται το συμβόλαιό μου με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Το πλάνο προέβλεπε να ολοκληρωθεί το project που ξεκινήσαμε και να τεθεί σε ισχύ η επαγγελματική διαιτησία στο ελληνικό ποδόσφαιρο», αναφέρει στη δήλωσή του ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ και συνεχίζει διευκρινίζοντας:         

«Αντιλαμβανόμενη πλήρως τη θέση μου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αιγύπτου επικοινώνησε με τον ατζέντη μου και ξεκινήσαμε συζητήσεις προκειμένου να αναλάβω ρόλο συμβούλου της για την ανάπτυξη της διαιτησίας στη χώρα και την εκεί εκπαίδευση των διαιτητών. Συζήτησα το σχέδιο μου με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας και τους ανέλυσα τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα για να υπάρξει ταχύτατη αναβάθμιση της εκπαίδευσης και της κατάρτισης των διαιτητών», συνεχίζει ο Άγγλος αρχιδιαιτητής και καταλήγει αναφερόμενος στο μέλλον της συνεργασίας του με την ΕΠΟ.

«Οι υπεύθυνοι της Ομοσπονδίας της Αιγύπτου που έχουν καταθέσει συγκεκριμένη προσφορά και οι συζητήσεις ανάμεσά μας βρίσκονται σε εξέλιξη. Μέσα στις επόμενες μέρες σκοπεύω να συζητήσω το ρόλο μου στην Ελλάδα τόσο με τους υπευθύνους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όσο και με τη ΟΥΕΦΑ».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News