Ντιέγκο Μαραντόνα: Τον βλέπουν πλέον παντού στον πλανήτη, νέες «αποκαλυπτικές» φωτογραφίες!

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα μπορεί να μην είναι κοντά μας από τις 25 Νοεμβρίου του 2020, αλλά οι φίλοι του ποδοσφαίρου εξακολουθούν να αναγνωρίζουν σε διάφορα γήπεδα ακόμα και σήμερα τη φιγούρα του. 

Εκτός από την… εμφανισή του στο «Γουέμπλεϊ» και στο «Finalissima 2022» ανάμεσα στην Ιταλία και την Αργεντινή την 1η Ιουνίου του 2022, έχουν σημειωθεί άλλες δύο φορές που ο D10s «ήταν» στις εξέδρες ενός γηπέδου. Αυτό τουλάχιστον διαδίδουν οι χρήστες των social media, με τις φωτογραφίες που τον… απεικονίζουν να κάνουν το γύρο του κόσμου. «Αλήθεια, είναι δυνατόν ποτέ να πεθάνει ο Θεός;», αναρωτιούνται στην απέλπιδα προσπάθειά τους να κρατήσουν «ζωντανό» τον «Θεό» του ποδοσφαίρου. 

 

Η τελευταία «εμφάνιση» του Μαραντόνα σε γήπεδο καταγράφηκε την Παρασκευή 10/6/2022, στο γήπεδο της Χιμνάσια Λα Πλάτα, στην αναμέτρηση με την Πατρονάτο. Στο «Estadio Juan Carmelo Zerillo». 

 

 

Τον περασμένο Μάιο, μία φωτογραφία με τη «μορφή» του έκανε το γύρο των social media, από τον τελικό του πρωταθλήματος Αργεντινής ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και την Τίγκρε, στο «Estadio Mario Alberto Kempes» στην Κόρδομπα, όταν η αγαπημένη του ομάδα θριάμβευσε με 3-0. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News