ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ: Νέο άγαλμα του D10s στο αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες (vid)
Στις πραγματικές διαστάσεις του «θεού» του ποδοσφαίρου», το νέο άγαλμα έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στους θαυμαστές του ανά τον κόσμο.
Αποκαλύφθηκε το νέο άγαλμα του Ντιέγκο Μαραντόνα, στις πραγματικές διαστάσεις του «θεού» του ποδοσφαίρου, που κοσμεί το αεροδρόμιο «Εzeiza» στο Μπουένος Άιρες.
A life-sized statue of Argentine soccer star Diego Armando Maradona was unveiled at Buenos Aires Province’s Ezeiza airport pic.twitter.com/AkVdLhmIwI
— Reuters (@Reuters) December 18, 2021
«Είναι πολύ δυνατό το συναίσθημα που προκαλεί αυτό το άγαλμα. Ο Μαραντόνα ήταν ο πιο σπουδαίος, ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης», ανέφερε ένας επισκέπτης στην κάμερα του Reuters.
Ένας υπάλληλος του αεροδρομίου πρόσθεσε: «Για εμένα να βλέπω το Ντιέγκο να αντιπροσωπεύει τη χώρα καθώς φτάνουν οι επισκέπτες είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορώ να εξηγήσω. Μετά τον πατέρα μου, ο Ντιέγκο είναι ο καλύτερος. Εκπροσωπεί της χώρα παγκοσμίως».
Για την κατασκευή του αγάλματος εφαρμόστηκε μία τεχνική 3D, τελευταίας τεχνολογίας και ήδη έχει προκαλέσει τον ενθουσιασμό, τόσο των Αργεντινών, όσο και των ταξιδιωτών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αντίνο: «Όταν μου τηλεφώνησε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν είχα πλέον την παραμικρή αμφιβολία»
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Αναβάλλεται το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Τετέι
- Ολυμπιακός: Χωρίς πλέι μέικερ στην Ρόδο για το ματς με τον Κολοσσό
- Γιώργος Χελάκης: Ο Ολυμπιακός αντέχει, προσαρμόζεται και κερδίζει...
- Νίκος Σαρίδης: Τα κουρασμένα παλικάρια των δύο ηπείρων
