Νότιγχαμ Φόρεστ: Τι είπε ο Κλάτενμπεργκ για τη διαιτησία στον τελικό των πλέι οφ

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ πήρε θέση μέσα από τη στήλη του στη Daily Mail για τις αμφισβητούμενες φάσεις στον τελικό των πλέι οφ της Championship ανάμεσα σε Νότιγχαμ Φόρεστ και Χάντερσφιλντ 1-0.

Η ηττημένη διαμαρτυρήθηκε για δυο περιπτώσεις πέναλτι κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου αλλά τόσο ο διαιτητής Τζον Μος όσο και ο VAR Πόλ Τίρνεϊ, προσπέρασαν δίχως ποινή τις φάσεις.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ δεν επιρρίπτει ευθύνη στον διαιτητή Τζον Μος που δεν καταλόγισε πέναλτι στις δυο επίμαχες φάσεις. Στην πρώτη ο Τόφολο έπεσε σε μονομαχία του με τον Κόλμπακ και ο διαιτητής του έδειξε κίτρινη κάρτα για «θέατρο».

«Μπορώ να καταλάβω γιατί ο VAR δεν ανέτρεψε την απόφαση του διαιτητή. Ο Τζακ Κόλμπακ είχε επαφή; Τα ριπλέι δεν ήταν διαφωτιστικά, δε το ξεκαθάρισαν, οπότε δεν ήταν λάθος η απόφαση» είπε ο πρόεδρος της ΚΕΔ.

Στη δεύτερη φάση ο Ο Μπράιεν έπεσε στην περιοχή από μαρκάρισμα του Λόου. Ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι ενώ ούτε ο VAR του ζήτησε να επανεξετάσει τη φάση. 

Αναφερομένος σε αυτή τη φάση ο Κλάτενμπεργκ είπε: «Δεν ήταν ό,τι πιο εύκολο να δει κανείς (παράβαση) σε πραγματικό χρόνο, οπότε δεν κατηγορώ τον διαιτητή που άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί. Το VAR είχε την πολυτέλεια του super slow-motion αλλά ο Τίρνεϊ αποφάσισε να μη διαφωνήσει με τον διαιτητή».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News