ΜΠΟΓΙΑΝ ΣΑΡΑΝΟΦ: Ο ήρωας του κυπέλλου Ελλάδος

Οι αποκρούσεις του Σαράνοφ που «χάρισαν» στη Λαμία την πρόκριση

Η Λαμία πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος χάρη στην τρομερή επέμβαση του Μπόγιαν Σαράνοφ, ο οποίος είπε αμέτρητα «όχι» στους παίκτες του Άρη!

Ο έμπειρος κίπερ της Λαμίας στο 120+2′ εκτινάχθηκε και απέκρουσε με ενρυπωσιακό τρόπο το πλασέ  του Ιτούρμπε, κρατώντας το ματς στο 1-0. Μόλις δύο λεπτά αργότερα, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων συνέχισε το δικό του… σόου!

Ο Άρης κέρδισε πέναλτι στο 120+4′ με τον Γκάμα να εκτελεί και τον Σαράνοφ να πραγματοποιεί μία «μυθική» επέμβαση, στέλνοντας την ομάδα του στον… έβδομο ουρανό!

Deja vu με τον Άρη, η αρχή ήταν με τον Ολυμπιακό…

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρωτη φορά που ο πορτιέρε της Λαμίας χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του, καθώς το ίδιο είχε κάνει και στο ματς με τον Ολυμπιακό, τον οποίο απέκλεισε!

Στο Κύπελλο του 2019, η Λαμία επικράτησε 1-0 των «ερυθρολεύκων» και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά. Και τότε, όπως σήμερα, ο… ήρωας της αναμέτρησης ήταν ο τερματοφύλακας της Λαμίας.

Ολόκληρο το «Καραϊσκάκης» πάγωσε, βλέποντας με τον Σαρανόφ να λέει «όχι» στον Κώστα Φορτούνη στο 85′, αποκρούοντας με τρομερό τρόπο το πέναλτι που εκτέλεσε! 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News