MΠΕΤΙΣ - ΣΕΒΙΛΛΗ 2-1: Ο Κανάλες έστειλε την Μπέτις στους «8»

MΠΕΤΙΣ – ΣΕΒΙΛΛΗ 2-1: Η Μπέτις με το γκολ του Κανάλες πήρε τη νίκη από την Σεβίλλη με 2-1 και πέρασε στην επόμενη φάση του Copa Del Rey.

Το επεισοδιακό ντέρμπι της Ανδαλουσίας μεταξύ Μπέτις και Σεβίλλης βάφτηκε «βερδιμπλάνκο», αφού μετά τη χθεσινή διακοπή, συνεχίστηκε σήμερα, με τον Κανάλες να δίνει τη νίκη στην ομάδα του με γκολ του Κανάλες, χαρίζοντας την πρόκριση στους «8» του Copa Del Rey.

Η Σεβίλλη στο ματς που είχε ξεκινήσει χθες, είχε προηγηθεί με το γκολ του Πάπου Γκόμεζ στο 35′. Η Μπέτις όμως είχε βρει το γκολ της ισοφάρισης μετά την έμπνευση του Φεκίρ, με την απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Γάλλου να φέρνει το ματς στα ίσια.

Τελικά η Μπέτις κατάφερε να κάνει την ανατροπή, με το γκολ του Σέρχιο Κανάλες στο 73′, μετά από ασίστ του Γουίλιαμ Καρβάλιο.

Μπέτις: Σίλβα, Μπεγερίν, Πεσέλα, Γκονζάλεζ, Μορένο, Ροντρίγκες, Καρβάλιο, Κανάλες, Φεκίρ, Χουάνμι (79′ Τέλιο), Ιγκλέσιας.

Σεβίλλη: Παστόρ, Μοντιέλ (90′ Θαρθάνα), Κουντέ, Κάρλος, Ρεκίκ (78′ Ρομέρο), Τόρες (67′ Γκούντελ), Τζορδάν, Ράκιτιτς, Οκάμπος, Γκόμες, Μιρ (68′ Κορόνα).

Την πρόκριση στην επόμενη φάση πήρε και η Βαλένθια, αφού επικράτησε με 1-0 της Μπαγεάρες, με το γκολ του Μάρκος Αντρέ από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News