MΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ: «Δεν κάναμε πέναλτι, ο Θεός ήθελε να περάσει η Λαμία»

MΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ: Οι δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου, μετά την επική πρόκριση της Λαμίας επί του Άρη στα ημιτελικά του Κυπέλλου, με το γκολ του Τζανετόπουλου.

H Λαμία πήρε τεράστια πρόκριση επί του Άρη στα ημιτελικά του Κυπέλλου, με το γκολ του Τζανετόπουλου να στέλνει στα ημιτελικά την ομάδα του. 

Μετά το τέλος του ματς, ο Μιχάλης Γρηγορίου παραχώρησε δηλώσεις και στάθηκε στα δύο πέναλτι τα οποία αμφισβήτησε, ενώ τόνισε πως η πρόκριση ήταν τεράστια για την ομάδα του.

Τέλος, είπε πως από την στιγμή που δίνεται μία τέτοια ευκαιρία στην ομάδα του στο Κύπελλο Ελλάδος, δεν μπορεί να την αμελήσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Απέναντι σε έναν καλό Άρη σήμερα είχαμε την ίδια τακτική με το πρώτο ματς. Καταφέραμε να κρατήσουμε πάλι το μηδέν, να πάμε στη διαδικασία της παράτασης και να δεχτούμε δεύτερο πέναλτι. Όχι να κάνουμε, να δεχτούμε πέναλτι. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω για κάποιον. Ο Θεός ήθελε να προκριθεί η ομάδα που πάλεψε πάρα πολύ και πήραμε την τεράστια αυτή πρόκριση για μας.

Όταν έχεις μπροστά σου αυτή την πρόκληση δεν μπορείς να την αμελήσεις. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς και δώσαμε ενδιαφέρον στον επαναληπτικό. Δεν υπάρχει ομάδα που να αμελούσε μια πρόκριση στα ημιτελικά. Πλέον το Σάββατο έχουμε παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Εννοείται πως πρώτος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα, αλλά όταν σου δίνεται τέτοια ευκαιρία θες να το κάνεις και ευτυχώς το κάναμε».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News