Μεταγραφές Ευρώπη: «Σφαγή» Μπαρτσελόνα - Τσέλσι, η ανταλλαγή Γιουβέντους - Λίβερπουλ κι ο Βιτίνια

Μεταγραφές Ευρώπη: «Σφαγή» Μπαρτσελόνα – Τσέλσι, η ανταλλαγή Γιουβέντους – Λίβερπουλ κι ο Βιτίνια.

Το sportday.gr καταγράφει τις σημερινές κινήσεις και τα κουτσομπολιά στο μεταγραφικό παζάρι για τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης.

Μπαρτσελόνα – Τσέλσι: Ο Ραφίνια ετοιμάζεται να μετακομίσει στη Μπαρτσελόνα, η οποία έχει συμφωνήσει μαζί του από τον περασμένο Μάιο. Ο ατζέντης του Ραφίνια, πρώην άσος της Μπάρτσα και της Πορτογαλίας, Ντέκο, προσπαθεί να πείσει τη Λιντς να τον πουλήσει στην ομάδα της Βαρκελώνης. Όμως η Λιντς φέρεται να έχει ήδη αποδεχτεί την προσφορά των 55 εκατομμυρίων λιρών της Τσέλσι. Κάπως έτσι προέκυψε αδιέξοδο με τον Βραζιλιάνος σταρ να έχει συμβόλαιο με τη Λιντς έως τον Ιούνιο του 2024.

Λίβερπουλ – Γιουβέντους: Η Γιουβέντους εξετάζει το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον Ρομπέρτο Φιρμίνο στο πλαίσιο μια συμφωνίας με τη Λίβερπουλ για την παραχώρηση του Αβτριάν Ραμπιό. Αυτό αναφέρουν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία οι Ιταλοί είναι έτοιμοι να ζητήσουν από τον Ρομπέρτο Φιρμίνο να είναι στα ανταλκάγματα για τον Γάλλο διεθνή.

Παρί Σεν Ζερμέν: Παίκτης της Παρί είναι ο 22χρονος Πορτογάλος διεθνής Βιτίνια. Μέσος από την Πόρτο υπέγραψε για πέντε χρόνια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται σε 40.000.000 ευρώ.

Άρσεναλ: Η αμυντική ενίσχυση είναι η βασική προτεραιότητα των Λονδρέζων, οι οποίοι ετοιμάζουν τρίτη προσφορά για τον αστέρα του Άγιαξ, Λισάντρο Μαρτίνεζ. Πιθανή και μια νέα κίνηση για τον Γιούρι Τίλεμανς της Λέστερ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News