Μεταγραφές Ευρώπη: Ο Μπερλουσκόνι θέλει Ντιμπάλα, Ικάρντι - Παρί, Μπάγερν, Τσέλσι για «ψώνια» στη Βαρκελώνη

Το sportday.gr καταγράφει τις σημερινές κινήσεις και τα κουτσομπολιά στο μεταγραφικό παζάρι για τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης.

Μόντσα: Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι συνεχίζει να συζητιέται στην Ιταλία. Ο πρόεδρος της Μόντσα, αφού πέτυχε την άνοδο στη Serie A, θέλει στην ομάδα του τον Ικάρντι και τον Ντιμπάλα. Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι είναι το όνειρό του και καλό είναι να παρακολουθούμε τις μεταγραφικές κινήσεις της Μόντσα λόγω Μπερλουσκόνι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έτοιμη να ολοκληρώσει την την πρώτη της μεταγραφή για το καλοκαίρι, είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με την εφημερίδα «The Telegraph». Ο 22χρονος Ολλανδός αριστερός μπακ, Τάιλερ Μαλάσια βρέθηκε κοντά στη Λιόν, αλλά η Γιουνάιτεντ συμφώνησε να πληρώσει 15 εκατομμύρια ευρώ και ο παίκτης να «μετακομίσει» στο Μάντσεστερ. Επίσης, συνεχίζονται οι κινήσεις της Γιουνάιτεντ για τον μέσο της Μπαρτσελόνα, Φρένκι Ντε Γιονγκ.

Μπαρτσελόνα: Ο Ουσμάν Ντεμπελέ βρισκόταν σε συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα τις τελευταίες ημέρες καθώς λήγει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Βαρκελώνης. Η ισπανική εφημερίδα Marca αναφέρει ότι τόσο ο 25χρονος Γάλλος διεθνής όσο και ο μάνατζέρ του Τσάβι Ερνάντες θα προτιμούσαν να μείνει στην ομάδα. Ωστόσο, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Μπάγερν Μονάχου και η Τσέλσι του έχουν προσφέρει περισσότερα χρήματα και σύντομα θα πάρει την απόφασή του.

Τσέλσι – Αρσεναλ: Ο 25χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός Γκλέισον Μπρέμερ βρίσκεται στο στόχαστρο της Άρσεναλ και της Τσέλσι. Ο σέντερ μπακ της Τορίνο είναι διαθέσιμος με 43 εκατομμύρια λίρες, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Μία εναλλακτική επιλογή για την Άρσεναλ είναι ο αμυντικός του Άγιαξ, Λισάντρο Μαρτίνεθ, ενώ για την Τσέλσι είναι ο Ζιλ Κούντε της Σεβίλλης.

Τσέλσι: Η Daily Mail αναφέρει ότι η Τσέλσι είναι πλέον πολύ κοντά στην απόκτηση του Ραχίμ Στέρλινγκ από τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο 27χρονος θα κοστίσει περίπου 45 εκατομμύρια λίρες. Οι τελικές επαφές αναμένονται εντός της ημέρας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News