Mεταγραφές Ευρώπη: Και επίσημα Νούνιεζ... ο Χάαλαντ της Λίβερπουλ!

Mεταγραφές Ευρώπη: Και επίσημα Νούνιεζ… ο Χάαλαντ της Λίβερπουλ! | Premier League

Η Μπενφίκα ανακοίνωσε ότι έφτασε σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Ντάργουιν Νούνιεζ.

Ο πορτογαλικός σύλλογος ανέφερε ότι ενημέρωσε την αρμόδια επιτροπή μεταγραφών πως έφτασε σε συμφωνία με τους «κόκκινους» για τον 22χρονο επιθετικό.

 

«Νωρίς το πρωί της Δευτέρας η Μπενφίκα ενημέρωσε την αρμόδια επιτροπή ότι έφτασε σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ για την πώληση του Ντάργουιν Νούνιεζ έναντι 75 εκατομμυρίων. Μάλιστα, ενημερώσαμε ότι προβλέπονται μπόνους τα οποία μπορούν να φτάσουν τη συμφωνία στα 100 εκατομμύρια ευρώ»

Η “Record” αναφέρθηκε και σε ποσά: η Μπενφίκα θα βάλει 25 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της ως μπόνους. Πέντε εκατομμύρια ευρώ θα πάρει αν ο Νούνιες αν παίξει 10 ματς, άλλα 10 αφού φτάσει τις 60 συμμετοχές ενώ άλλα 10 εκατομμύρια ευρώ αν η Λίβερπουλ πετύχει τους στόχους της.

Κρούση σε Σουάρες η Ρίβερ Πλέιτ

Η Ρίβερ Πλέιτ φλερτάρει με τον Λουίς Σουάρες. Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο είχε επικοινωνία με τον Ουρουγουανό επιθετικό, τον οποίο προσπάθησε να πείσει να ενταχθεί στην ομάδα. Ωστόσο παραδέχτηκε πως η μεταγραφή είναι δύσκολη.

«Δεν εξαρτάται από εμάς, αλλά από τις σκέψεις του Λουίς και την επιθυμία του για τη συνέχιση της καριέρας του. Έχει συμφωνήσει να εξετάσει την πρότασή μας. Πρέπει να περιμένουμε» δήλωσε.

Θέλει Άντονι ο Τεν Χάαχ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Έρικ Τεν Χααχ θέλει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Βραζιλιάνο εξτρέμ του Άγιαξ, Άντονι.

Σύμφωνα με το «talksport», η Γιουνάιτεντ τις επόμενες ημέρες θα καταθέσει επίσημη πρόταση στον Άγιαξ για την απόκτηση του 22χρονου εξτρέμ, τον οποίο ο Τεν Χααχ θεωρεί απαραίτητο στο χτίσιμο της νέας ομάδας στο «Ολντ Τράφορντ».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News