Mεταγραφές Ευρώπη: Η Τσέλσι θέλει Ρονάλντο, η Άρσεναλ κοντά σε Ζεσούς, Ραφίνια, ο Ντε Γιονγκ «κλωτσάει» για Μάντσεστερ Γ.

Σύμφωνα με την «Athletic» ο νέος πρόεδρος της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι είχε συνάντηση με τον Ζόρζε Μέντες στην Πορτογαλία για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στο δημοσίευμα δεν ξεκαθαρίζεται αν η Τσέλσι θα κάνει κίνηση για την απόκτηση του Πορτογάλου, ωστόσο η συζήτηση με τον ατζέντη αποκαλύπτει την πρόθεση των Λονδρέζων να πραγματοποιήσουν σημαντικότατες αλλαγές στο ρόστερ τους.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 24 γκολ σε 39 εμφανίσεις κι έδειξε ότι παραμένει τοπ κλασης επιθετικός.

Η Άρσεναλ προχωρεί ολοένα και πιο κοντά να ολοκληρώσει την απόκτηση του Γκαμπριέλ Ζεσούς από τη Μάντσεστερ Σίτι. Η «χρυσή» τομή αναμένεται να βρεθεί σε ένα ποσό κοντά στα 50 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, η Άρσεναλ κυνηγά τον Ραφίνια ετοιμάζοντας νέα πρόταση για τη Λιντς αφού η πρώτη που έκανε, απορρίφθηκε. Θα επιχειρήσει να δελεάσει τη Λιντ με ένα ποσό 50-55 εκατ. ευρώ!

Σύμφωνα με τη «Sport», Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, για την μεταγραφή του Φρένκι Ντε Γιόνγκ έναντι ποσό κοντά στα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Όμως ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, όπως αναφέρει το ισπανικό Μέσο «cadenaser.com», δεν ψήνεται να πάει στην Αγγλία κι έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται στους «μπλαουγκράνα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News