Μεταγραφές Ευρώπη: Η Παρί που μπαίνει στο παιχνίδι για Λεβαντόφσκι και οι περιζήτητοι παίκτες του Άγιαξ

Το sportday.gr καταγράφει τις σημερινές κινήσεις και τα κουτσομπολιά στο μεταγραφικό παζάρι για τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης.

ΙΝΤΕΡ: Έκλεισε όπως όλα δείχνουν η επιστροφή του Ρομέλου Λουκάκου στην Ίντερ, αφού σύμφωνα με μέσα από την Ιταλία, οι «νερατζούρι» τα βρήκαν σε όλα με την Τσέλσι στο οικονομικό κομμάτι. Ο Βέλγος φορ επιστρέφει στο Μιλάνο ως δανεικός για έναν χρόνο με τη μορφή δανεισμού, με το ποσό που θα δώσει η ιταλική ομάδα να φτάνει τα 8 εκατ. ευρώ συν ακόμη τέσσερα ως μπόνους. Ο Λουκάκου έριξε κατά πολύ τις απαιτήσεις του, αφού από τα 12 εκατ. ευρώ τον χρόνο, πλέον θα καρπώνεται οκτώ. Στην συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών δεν υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς, με τα ιατρικά να είναι προγραμματισμένα για την επόμενη εβδομάδα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Οι «μπλαουγκράνα» προσπαθούν να κλείσουν τρύπες στο ρόστερ τους και για αυτό στρέφονται ξανά στην περίπτωση του Θέσαρ Αθπιλικουέτα της Τσέλσι. Ο Ισπανός μπακ φάνηκε να χάνεται για την Μπαρτσελόνα, όμως όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ισπανία, γίνεται ξανά προσπάθεια έτσι ώστε να γίνει κάτοικος Βαρκελώνης, με τον ποδοσφαιριστή να καλοβλέπει μία ενδεχόμενη μεταγραφή, ιδιαίτερα από την στιγμή που θα έχει και εγγυημένο ρόλο στην ομάδα.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Η Ατλέτικο Μαδρίτης κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και προσπαθεί να κλείσει αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Το όνομα του Άξελ Βίτσελ «παίζει» δυνατά στο ρεπορτάζ της τις τελευταίες ώρες, ιδιαίτερα από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από την Ντόρτμουντ έτσι ώστε να διαπραγματευτεί με όποιον σύλλογο επιθυμεί. Από εκεί και πέρα ο Αλβάρο Μοράτα όπως όλα δείχνουν θα μείνει στην Ατλέτικο μετά το πέρασμά του από την Γιουβέντους.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του Άγιαξ γίνεται στόχος κάποιας μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας, αφού μετά τους Μαζράουι και Γκράβενμπεργκ που αποχώρησαν, φαίνεται πως έρχεται και η σειρά του Σεμπαστιάν Αλέ. Ο Ιβοριανός φορ που έκανε εξαιρετική σεζόν με 34 τέρματα σε 42 παιχνίδια ενώ μοίρασε και εννέα ασίστ αρέσει στην Μπορούσια Ντόρτμουντ που έχασε τον Έρλινγκ Χάλαντ. Το ποσό που φέρεται να προσφέρουν οι «Βεστφαλοί» ξεπερνά τα 30 εκατ. ευρώ.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Μία προσθήκη μετρά η Μπάγερν, αφού ο Σαντιό Μανέ ταξίδεψε στο Μόναχο την Τρίτη (21/6) για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, όμως φαίνεται πως οι Βαυαροί θα έχουν και μία αποχώρηση. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παρά και τις προσπάθειες του Σαλιχάμιντζιτς θέλει να φύγει, με την Μπαρτσελόνα να βρίσκεται πρώτη στις επιλογές του. Εκτός όμως από τους «μπλαουγκράνα», φαίνεται πως και η Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρεται για τον Πολωνό και κάνει προσπάθειες έτσι ώστε να τον πείσει.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News