Μεταγραφές Ευρώπη: Η Μπαρτσελόνα για Λεβαντόφσκι, η Μπάγερν για Ρονάλντο, στη μέση ο Καβάνι

Μεταγραφές Ευρώπη: Η Μπαρτσελόνα για Λεβαντόφσκι, η Μπάγερν για Ρονάλντο και στη μέση ο Καβάνι.

Το sportday.gr καταγράφει τις σημερινές κινήσεις και τα κουτσομπολιά στο μεταγραφικό παζάρι για τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Η Μπαρτσελόνα έκανε άλλη μια πρόταση για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από την Μπάγερν Μονάχου. Ο Guardian αναφέρει ότι η ισπανική ομάδα προσφέρει 35 εκατομμύρια ευρώ, συν 5 εκατομμύρια ευρώ πρόσθετες παροχές. Η Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να αρνηθεί καθώς θέλει 50 εκατομμύρια ευρώ. Στο μεταξύ, η ομάδα της Βαρκελώνης θέλει πάντα τον έμπειρο επιθετικό Έντινσον Καβάνι, αναφέρει η ιστοσελίδα Fichajes. Ο διεθνής Ουρουγουανός είναι ελεύθερος καθώς ολοκληρώθηκε το συμβολαίου του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα μπορούσε να μετακομίσει στο Καμπ Νόου εάν οι Μπλαουγκράνα αποτύχουν να αποκτήσουν τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Η Μπάγερν θέλει να αντικαταστήσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε περίπτωση που ο Πολωνός επιθετικός φύγει για την Μπαρτσελόνα. Η Ισπανική AS αναφέρει ότι οι Γερμανοί θα προσπαθήσουν να δελεάσουν τον Πορτογάλο σταρ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝT: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρει για τον Φρένκι ντε Γιονγκ, 65 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τη Marca. Πρόκειται για τη δεύτερη πρόταση με την Μπαρτσελό να να έχει ήδη απορρίψει την πρώτη. Και αυτή η προσφορά, αν και βελτιωμένη, υπολείπεται των απαιτήσεων της Μπάρτσα, με την καταλανική ομάδα να ζητά τουλάχιστον 75 εκατομμύρια ευρώ

ΛΙΟΝ: Η Λιόν προσφέρει 12 εκατομμύρια λίρες για να αποκτήσει τον Τάιρελ Μαλάσια από τη Φέγενορντ, αναφέρει «Mirror». Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Νιούκαστλ είναι δύο ακόμα ομάδες που θέλουν τον Ολλανδό διεθνή, αλλά η Γαλλική ομάδα δείχνει προς στιγμήν να έχει προβάδισμα.

ΜΠΡΙΖ: Ο Άντι Κάρολ βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου να συνεχίσει στην Κλαμπ Μπριζ, αναφέρει η Daily Mail. Ο πρώην επιθετικός της Νιούκαστλ και της Λίβερπουλ είναι ελεύθερος και θα μπορούσε να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, αν προκριθεί η στη βελγική ομάδα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News