Mεταγραφές Ευρώπη: Ανανέωση ή Μπαρτσελόνα για Νεϊμάρ, «μάχη» Ίντερ - Μίλαν για Ντιμπάλα

Mεταγραφές Ευρώπη: Ανανέωση η Μπαρτσελόνα για Νεϊμάρ, «μάχη» Ίντερ – Μίλαν για Ντιμπάλα και ο Έρικσεν που πλησιάζει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το sportday.gr καταγράφει τις σημερινές κινήσεις και τα κουτσομπολιά στο μεταγραφικό παζάρι για τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στην κούρσα για την απόκτηση του Νεϊμάρ φαίνεται πως μπαίνουν Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους. Όπως αναφέρουν ισπανικά αλλά και ιταλικά δημοσιεύματα, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει επικοινωνήσει πως με ένα ποσό της τάξεως των 50 εκατ. ευρώ, ο Βραζιλιάνος θα μπορούσε να παραχωρηθεί. Ο Νεϊμάρ βλέπει με καλό μάτι μία ενδεχόμενη επιστροφή στους «μπλαουγκράνα», αφού έχει προσπαθήσει και στο παρελθόν να επιστρέψει, χωρίς επιτυχία. Πάντως και η «Γηραιά Κυρία» δεν προβλέπεται να παρατήσει την υπόθεσή του και ετοιμάζεται να καταθέσει μεγαλύτερη πρόταση από τα χρήματα που έχει θέσει ο γαλλικός σύλλογος. Πάντως σύμφωνα με την Equipe, ο Βραζιλιάνος μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Παρί.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τον Μάρκος Ασένσιο δείχνει να έχει κυκλώσει ο Γιούργκεν Κλοπ, για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, μετά και την αποχώρηση του Σαντιό Μανέ για την Μπάγερν Μονάχου. Οι «ρεντς» φαίνεται πως έχουν βρει τον παίκτη που ψάχνουν, τα χαρακτηριστικά του αρέσουν στον Γερμανό τεχνικό και μάλιστα φέρεται να προσφέρουν 40 εκατ. ευρώ για τον Ισπανό εξτρέμ στην Ρεάλ Μαδρίτης. Το συμβόλαιο του Ισπανού εκπνέει το 2023 και στην «βασίλισσα» σκέφτονται να τον παραχωρήσουν.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή του στην Γιουβέντους είναι ο Πολ Πογκμπά, με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αναφέρει πως ο Γάλλος τα έχει βρει σε όλα με την πρώην ομάδα του. Το μόνο που απομένει είναι κάποιες τελευταίες λεπτομέρεις έτσι ώστε να μπουν οι υπογραφές. Την θετική απάντηση του Άνχελ Ντι Μαρία φαίνεται πως είναι έτοιμοι να λάβουν στην Γιουβέντους για την επίτευξη συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Αργεντινός σύμφωνα με την «tuttosport» είναι έτοιμος να πει το πολυπόθητο «ναι», με την ιταλική ιστοσελίδα να αναφέρει πως ίσως υπάρξουν ανακοινώσεις μέσα στο επόμενο διάστημα. 

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και θέλει να κλείσει μία ακόμη υπόθεση. Ο Πάμπλο Σαράμπια αν και πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις δεν υπολογίζεται από την Παρί Σεν Ζερμέν. Έτσι η Ατλέτικο θέλει να κάνει δυναμικό «μπάσιμο» για την μεταγραφή του. Μάλιστα φαίνεται πως και ο παίκτης είναι θετικός στο να γίνει κάτοικος Μαδρίτης.

ΙΝΤΕΡ – ΜΙΛΑΝ: Μία μεγάλη «μάχη» φαίνεται πως θα έχουμε μεταξύ των δύο ομάδων του Μιλάνου για τον Πάολο Ντιμπάλα. Οι συζητήσεις με την Ίντερ έχουν μείνει στάσιμες, με την Μίλαν να παρακολουθεί από κοντά την υπόθεση και μάλιστα σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» είναι έτοιμη να του κάνει πρόταση. Ο Αργεντινός που έμεινε ελεύθερος από την Γιουβέντους έχει γίνει μήλο της έριδος στην Ιταλία, με την Ίντερ να πρέπει να βιαστεί εάν θέλει να τον υπογράψει.

MANTΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση του Κρίστιαν Έρικσεν για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Δανός μεσοεπιθετικός είναι ελεύθερος μετά το επιτυχημένο πέρασμά του από την Μπρέντφορντ και οι «κόκκινοι διάβολοι» μοιάζουν να βρίσκονται πιο μπροστά από την Τότεναμ στην κούρσα για την απόκτησή του. Όπως αναφέρει πάντως η Daily Star, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωσή του.

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News