ΜΑΡΣΕΙΓ - ΛΙΛ 1-1: Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα

ΜΑΡΣΕΙΓ – ΛΙΛ: Ισόπαλες, με 1-1 αναδείχθηκαν Μαρσέιγ και Λιλ για την 21η αγωνιστική της Ligue 1.

Χωρίς νικητή τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Μαρσέιγ και την Λιλ, για την 21η αγωνιστική της Ligue 1, με την πρωταθλήτρια να πληρώνει την αποβολή του Αντρέ.

Ιδανικά ξεκίνησε η αναμέτρηση για τους «Λιλουά», καθώς μόλις στο 15ο λεπτό ο Μπότμαν άνοιξε το σκορ μετά από ασίστ του Σάντσες.

Στη συνέχεια όμως τα πράγματα δεν πήγαν καλά καθώς ο Αντρέ με 2 κίτρινες κάρτες, μέσα σε 2 λεπτά και συγκεκριμένα στο 30’ και το 32’ άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες.

Από εκείνο το σημείο και μετά η Μαρσέιγ πήρε τα ηνία της αναμέτρησης και πίεσε πολύ για να ψάξει για το γκολ που θα τους έβαζε ξανά στην διεκδίκηση της νίκης.

Οι φιλοξενούμενοι όμως άντεχαν την πίεση και τα σουτ των αντιπάλων τους, μέχρι και το 75ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αξιοποιήσουν την υπεροχή τους και τις πολλές τελικές τους προσπάθειες, κάνοντας το 1-1 με τον Ουντέρ, μετά από πάσα του Παγιέ.

Στα τελευταία 15 λεπτά η Μαρσέιγ προσπάθησε να ολοκληρώσει την ανατροπή, χωρίς όμως να τα καταφέρει, χάνοντας σημαντική ευκαιρία για να πάρει το τρίποντο που θα την έφερνε στη δεύτερη θέση.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News