Λουίς Φαν Χάαλ: Το δικό του δράμα - Πάσχει από επιθετικό καρκίνο

Λουίς Φαν Χάαλ: Το δικό του δράμα – Πάσχει από επιθετικό καρκίνο, προπονητής.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας, Λουίς Φαν Χάαλ, αποκάλυψε μιλώντας στο ολλανδικό Humberto, ότι πάσχει από επιθετικό καρκίνο του προστάτη και ήδη έχει κάνει μέχρι στιγμής 25 ακτινοθεραπείες.

Ο διάσημος Ολλανδός τεχνικός, με θητεία σε Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν ήθελε αρχικά να κοινοποιήσει την ασθένειά του στους παίκτες του για να μην τους επηρεάσει, αποκαλύπτοντας ότι λάμβανε θεραπείες στο νοσοκομείο τα βράδια, μετά τις προπονήσεις. Η συγκεκριμένη αποκάλυψη έγινε στα πλαίσια της συζήτησής του για την ταινία της ζωής του.

«Ο σκηνοθέτης δεν κινηματογραφεί μόνο τον προπονητή, αλλά και το άτομο πίσω από τον προπονητή. Τότε έχεις την επιλογή: το δείχνεις ή όχι; Νομίζω ότι αυτό είναι μέρος της ζωής», τόνισε ο Φαν Χάαλ και συμπλήρωσε:

«Έχω περάσει τόσα πολλά στη ζωή μου με τον θάνατο, στην οικογένειά μου, με τη γυναίκα μου (σ.σ. έχασε τη γυναίκα του Φερνάντα από καρκίνο στο πάγκρεας). Μάλλον έχω γίνει πιο πλούσιος στη ζωή μου ως άνθρωπος εξαιτίας όλων αυτών των εμπειριών».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News