ΛΙΟΝ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 1-0: Σκαρφάλωσε 10η χάρη στον Ντεμπελέ

Η Λιόν επικράτησε με 1-0 της Σεντ Ετιέν για την 22η αγωνιστική της Ligue 1 και συνέχισε την ανοδική της πορείας φτάνοντας παράλληλα τις δύο συνεχόμενες νίκες.

Η Λιόν επικράτησε με 1-0 της Σεντ Ετιέν για την 22η αγωνιστική της Ligue 1 και συνέχισε την ανοδική της πορείας φτάνοντας παράλληλα τις δύο συνεχόμενες νίκες. Το «χρυσό» όπως αποδείχθηκε γκολ σημείωσε για τους «Λιονέ» ο Μούσα Ντεμπελέ.

Η Λιόν ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα στο πρώτο μέρος και παρ’ ότι δεν μπόρεσε να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες, ευτύχησε να προηγηθεί από νωρίς χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μούσα Ντεμπελέ στο 15ο λεπτό. Έτσι, η ομάδα του Πέτερ Μποζ κατόρθωσε να πάει στα αποδυτήρια έχοντας ένα μικρό προβάδισμα ενώ παράλληλα έχασε στο 45+1′ τον Ντιμπουά που τραυματίστηκε, με τον Γκούστο να τον αντικαθιστά.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα δεν άλλαξαν ιδιαίτερα με την Λιόν να κάθεται στο προβάδισμά της και την Σεντ Ετιέν να μην καταστεί απειλητική σε κάνενα σημείο της αναμέτρησης διεκδικώντας κάτι από το παιχνίδι. Έτσι, το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος ανεβάζοντας στην 10η θέση τους «Λιονέ».

Ενδεκάδες:

Λιόν (πρ. Πέτερ Μποζ): Λόπες, Ντα Σίλβα, Μέντες, Λουκεμπά, Ενρίκε, Ντιμπουά (45+1′ Γκούστο), Κακερέτ, Γκιμαράες, Πακετά (80′ Τσερκί), Αουάρ (80′ Σακίρι), Ντεμπελέ (62′ Καντεβέρε)

Σεντ-Ετιέν (πρ. Πασκάλ Ντουπράζ): Μπερναρντόνι, Μπακαγιόκο, Κολοντζιέτζακ, Ναντέ, Μεϊκόν (64′ Κράσο), Γκαμπριέλ, Καμαρά, Γιουσούφ (76′ Μουεφέκ), Ντουάτ (64′ Τιούμπ), Αουσίς (46′ Σακό), Νορντέν (76′ Ντιεγέ)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News