Ligue 1: Η Ρεν διέσυρε με έξι γκολ την Μετς - Βαθμολογική ανάσα για Ανζέ

Ligue 1: Η Ρεν διέσυρε με έξι γκολ την Μετς – Βαθμολογική ανάσα για Ανζέ που πήρε αέρα πέντε βαθμών από την ζώνη του υποβιβασμού.

Η Ρεν ήταν καταιγιστική απέναντι στην Μετς και την φιλοδώρισε με έξι τέρματα, ενώ η Ανζέ νίκησε με 1-0 την Μπρεστ και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Η Λοριάν έμεινε στο 0-0 με το Στρασβούργο, ενώ η Μονπελιέ αν και αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο με εννέα ποδοσφαιριστές κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 της Μπορντό και μάλιστα εκτός έδρας.

Ρεν – Μετς 6-1

Η Ρεν άνοιξε το σκορ απέναντι στην Μετς στο 18′ με πέναλτι του Τεριέ, ενώ στο 27′ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 μετά από πάσα του Μποριγκό. Πριν κλείσει το ημίχρονο οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-0 με τον Γκιρασί, με τον Μποριγκό να δίνει μία ακόμη ασίστ.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 54′, ο Γκιρασί σκόραρε ξανά, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Τραορέ έκανε το 5-0.

Ο Γκιρασί στο 60′ έκανε χατ – τρικ με τον Μποριγκό να δίνει τρίτη ασίστ. Το μόνο που κατάφερε η Μετς ήταν να μειώσει με τον Μαφουτά στο 87′.

Ανζέ – Μπρεστ 1-0

Η Ανζέ κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα απέναντι στην Μπρεστ. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Μπουφάλ με πέναλτι στο 38′.

Μπορντό – Μονπελιέ 0-2

Η Μονπελιέ με δύο πολύ γρήγορα γκολ σόκαρε την Μπορντό στην έδρα της που δεν κατάφερε να αντιδράσει. Το σκορ άνοιξε ο Γουαχί στο 11′, με τον Μολέτ στο 16′ να κάνει το 2-0.

Η Μονπελιέ έμεινε με δέκα παίκτες στο 39′, με τον Έλις να χάνει πέναλτι για τους γηπεδούχους. Μάλιστα πριν το ημίχρονο η Μονπελιέ έμεινε με εννιά, καθώς ο Ρίστιτς είδε απευθείας κόκκινη στο 45+5′.

Στο δεύτερο μέρος η Μπορντό προσπάθησε να μειώσει στο σκορ όμως δεν τα κατάφερε αν και είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα, με την Μονπελιέ να παίρνει τους τρεις βαθμούς.

Υπόλοιπα αποτελέσματα:

Λοριάν – Στρασβούργο 0-0

Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν 3-0

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News