Λίβερπουλ - Μπαρτσελόνα: Σαβιόλα, Ζιοβάνι και Ριβάλντο κόντρα στον... Τζέραρντ!

Με αφορμή τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των εθνικών ομάδων, παλαίμαχοι θρύλοι της Λίβερπουλ και της Μπαρτσελόνα, είπαν να θυμηθούν τα παλιά, σε μία αναμέτρηση- ωδή στο ποδόσφαιρο.

Πολλά «κιλά» ποδόσφαιρο φιλοξενούνται αυτή τη στιγμή στο Άνφιλντ, αφού οι παλαίμαχοι θρύλοι της Λίβερπουλ αγωνίζονται με εκείνους της Μπαρτσελόνα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Τζέραρντ ξανά με την κόκκινη φανέλα και ο μισός… Ολυμπιακός με την εμφάνιση των «μπλαουγκράνα». Τι πιο όμορφο από αυτές τις εικόνες! Με αφορμή τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των εθνικών ομάδων, παλαίμαχοι θρύλοι της στρογγυλής θεάς, είπαν να θυμηθούν τα παλιά, σε μία αναμέτρηση- ωδή στο ποδόσφαιρο.

Αναφορικά με την 11άδα της Μπαρτσελόνα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι και ένα… reunion παικτών του Ολυμπιακού, αφού τρεις πρώην «ερυθρόλευκοι» είναι συμπαίκτες. Σαβιόλα, Τζιοβάνι αλλά και Ριβάλντο – ο οποίος είναι και αρχηγός- αγωνίζονται για χάρη της Μπάρτσα.

Από την πλευρά της Λίβερπουλ, ο Στίβεν Τζέραρντ με την φανέλα των «ρεντς» γυρνά τους φιλάθλους της ομάδας πολλά χρόνια πίσω. Μάλιστα, ήταν και εκείνος ο οποίος άνοιξε το σκορ για τους «κόκκινους» ευστοχώντας από την άσπρη βούλα.

 

Γκολ με άρωμα… Πειραιά πέτυχαν όμως και οι «μπλαουγκράνα». Το 1-1 έκανε ο Ζίο ενώ την νίκη χάρισε ο συνήθης ύποπτος, Ριβάλντο, ο οποίος έκανε ό,τι και το 2004 σε εκείνο το περίφημο ματς Λίβερπουλ – Ολυμπιακός (3-1). Ο Βραζιλιάνος είχε σκοράρει τότε με χτύπημα φάουλ από την πλευρά του Kop, ενώ σήμερα με εντυπωσιακή εκτέλεση πέναλτυ στην απέναντι περιοχή, διαμόρφωσε το 2-1 για την ομάδα του στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News