Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι: Δήμαρχοι και φίλαθλοι ζητούν αλλαγή έδρας του ημιτελικού

Την αλλαγή έδρα του ημιτελικού του Κυπέλλου Αγγλίας ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Σίτι ζήτησαν οι φίλαθλοι των δύο ομάδων, αλλά και οι δήμαρχοι των δύο πόλεων των ομάδων.

Βλέπετε την ημέρα που προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο ημιτελικός στο «Γουέμπλεϊ» στις 16/04 (17:00) θα διενεργηθούν κάποιες εργασίες συντήρησης στο σιδηροδρομικό δίκτυο κι έτσι δεν θα γίνει κανένα δρομολόγιο τρένου από και προς στο Λονδίνο το διήμερο 16-17/04. Ο άλλος ημιτελικός επειδή είναι ανάμεσα στις Τσέλσι και Κρίσταλ Πάλας, ομάδες που εδρεύουν ήδη στην πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Έτσι, πρώτα οι φίλαθλοι των δύο ομάδων κατέθεσαν αίτημα για να αλλάξει το γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση. Μ’ αυτό συμφώνησαν και οι δήμαρχοι του Μάντσεστερ και του Λίβερπουλ, οι οποίοι έστειλαν κοινή επιστολή στην αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία τονίζοντας πως είναι η απαραίτητο να συμβεί κάτι τέτοιο.

«Χωρίς γρήγορα τρένα και με απευθείας ανταπόκριση, πολλοί άνθρωποι δεν θα έχουν άλλη επιλογή από το να οδηγήσουν, να πετάξουν, να κάνουν υπερβολικά περίπλοκα ταξίδια με τρένο ή να κλείσουν διανυκτερεύσεις.

Αν ληφθεί υπόψη το αυξανόμενο κόστος των καυσίμων, είναι σαφές ότι οι οπαδοί και των δύο συλλόγων που θα παραστούν σε αυτόν τον αγώνα θα αντιμετωπίσουν υπερβολικό κόστος και ταλαιπωρία, και αυτό χωρίς καν να ληφθούν υπόψη οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις» ανέφεραν μεταξύ άλλων οι δύο δήμαρχοι.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News