ΛΑΤΣΙΟ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 1-0: Πρόκριση με Ιμόμπιλε στην παράταση

ΛΑΤΣΙΟ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Πρόκριση της Λάτσιο, με μεγαλο πρωταγωνιστή τον Τσίρο Ιμόμπιλε.

Την πρόκριση στην επόμενη φάση κατάφερε να πάρει η Λάτσιο, απέναντι στην Ουντινέζε, την οποία κέρδισε με 1-0, χάρι σε γκολ του Τσίρο Ιμόμπιλε.

Περισσότερο απ’ όσο περίμενε δυσκολεύτηκε η Λάτσιο, στην αναμέτρηση κόντρα στην Ουντινέζε. Οι γηπεδούχοι παρότι μπήκαν για να καθαρίσουν την αναμέτρηση, κάτι που φάνηκε και από το γεγονός πως δεν έκαναν rotation, βρήκαν απέναντί τους μια πολύ μαχητική ομάδα, η οποία έπαιξε στα ίσια για την πρόκριση.

Ο αγώνας από πλευράς ποιότητας και θεάματος κινήθηκε σε χαμηλά πλαίσια, κάτι που έφερε και την ισοπαλία τόσο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όσο και στο δεύτερο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην παράταση.

Εκεί μίλησε η κλάση και η εκτελεστική δεινότητα του Τσίρο Ιμόμπιλε, ο οποίος κατάφερε να ανοίξει το σκορ, στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους της παράτασης, μετά από ασίστ του Κατάλντι, κάνοντας το 1-0, γλυτώνοντας την ομάδα του από… κάζο.

Λάτσιο (4-3-3): Ρέινα, Λαζάρι, Λουίζ, Φελίπε, Πάτριτς, Μάρουσιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λούκας Λέιβα, Αλμπέρτο, Άντερσον, Ζακάγκνι, Μουρίγκι

Ουντινέζε (3-5-2): Σιλβέστρι, Μπεκάο, Πέρεθ, Ζέγκελαρ, Σόπι, Σάμαρντζιτς, Χάχαλο, Γουάλας, Ουντόγκι, Σακσές, Πουσέτο

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News