ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: Ο Παναθηναϊκός ήδη στα ημιτελικά - Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Άρης ποντάρουν στη ρεβάνς

Πώς διαμορφώνεται η υπόθεση-πρόκριση μετά τις πρώτες αναμετρήσεις στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 2-1, Παναθηναϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-0, Άρης – Λαμία 0-0.

Ο Άρης δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Λαμίας στον τελευταίο χρονικά προημιτελικό και παγιδεύτηκε στο 0-0. Όλα θα κριθούν τώρα την άλλη εβδομάδα στη ρεβάνς που θα γίνει στο ΔΑΚ Λαμίας. 

Η ΑΕΚ είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει στην Τούμπα αλλά Πασχαλάκης και… VAR δεν της το επέτρεψαν με αποτέλεσμα ο πρώτος προημιτελικός ΠΑΟΚ – ΑΕΚ να μείνει στο 0-0 και τα πάντα θα κριθούν την ερχόμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ.

Μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ο Παναιτωλικός με γκολ των Μεντόσα και Καρέλλη νίκησε για πρώτη φορά στην ιστορία του, τον Ολυμπιακό (2-1) που παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές, κι έκανε μικρό βήμα για ημιτελικά.

Ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός στο πρώτο μέρος στον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας στη «Λεωφορο» και με γκολ των Αϊτόρ, Βιτάλ (2), Καρλίτος έφτασε στο επιβλητικό 4-0 που τον στέλνει… από τώρα στα ημιτελικά.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 2-1

Παναθηναϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας 4-0

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 0-0

 

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Άρης – Λαμία 0-0

 

 *Οι αγώνες είναι διπλοί και ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Oι ρεβάνς θα διεξαχθούν την ερχόμενη εβδομάδα

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News