ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Η ΕΠΟ όρισε διαιτητές για τα Ολυμπιακός - Παναιτωλικός και Λαμία - Άρης

Ο Μανούχος στο Ολυμπιακός – Παναιτωλικός και ο Καραντώνης στο Λαμία – Άρης είναι οι διαιτητές που όρισε η ΕΠΟ για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές των αγώνων Ολυμπιακός – Παναιτωλικός και Λαμία – Άρης για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, που διεξάγεται εν μέσω των προβλημάτων που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Ελπίς». Έτσι, όπως φαίνεται τα δύο συγκεκριμένα παιχνίδια θα διεξαχθούν κανονικά. Την ίδια ώρα, ήδη οι αναμετρήσεις Αναγέννηση Καρδίτσας και ΑΕΚ – ΠΑΟΚ έχουν αναβληθεί λόγω των καιρικών συνθηκών. 

Στους δύο επαναληπτικούς αγώνες για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, που είναι προγραμματισμένοι για αύριο (26/1), ορίστηκαν οι εξής:

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (26/1, 18:30): διαιτητής ο Μανούχος, με βοηθούς τους Ι.Δημητριάδη, Χριστακόγλου, ενώ 4ος θα είναι ο Αναστασόπουλος και στο VAR οι Γκορτσίλας, Τριανταφύλλου. 

Λαμία – Άρης (26/1, 20:00):  διαιτητής ο Καραντώνης, με βοηθούς τους Κόλλια, Μωυσιάδη, ενώ 4ος θα είναι ο Ματσούκας και στο VAR οι Γκάμαρης, Σαμοΐλης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News