ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Αναβάλλεται το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ - Στον «αέρα» οι υπόλοιποι προημιτελικοί

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην χώρα έχουν φέρει όλο και πιο κοντά την αναβολή στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, εκδίδοντας μάλιστα επίσημη ανακοίνωση…

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην χώρα έχουν φέρει όλο και πιο κοντά την αναβολή στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, εκδίδοντας μάλιστα επίσημη ανακοίνωση…

Πιο σγκεκριμένα, με την κακακαιρία «Ελπίς» να έχει προκαλέσεις πολλούς αποκλεισμούς στη χώρα, η αρμόδια αρχή του Κυπέλλου Ελλάδας μοιάζει να έχει προβεί στην αόφαση για αναβολή του δεύτερου αγώνα για την προημιτελική φάση ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Με απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο. αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος για τις 26/01/2022 αγώνας της 2ης αγωνιστικής της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Εξ αιτίας της κακοκαιρίας έχει αναβληθεί και ο αγώνας Αναγέννησης Καρδίτσας-Παναθηναϊκού. Επίσης υπάρχουν αλλαγές και στις ώρες των άλλων δύο αγώνων της 2ης αγωνιστικής των προημιτελικών».

 

Βέβαια, παρόμοιο δρόμο με το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ φαίνεται πως θα ακολουθήσουν και οι αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό, καθώς και της Λαμίας με τον Άρη.

Τα προβλήματα στις μεταφορές των ομάδων αποτελεί το κύριο πρόβλημα, καθώς οι ομάδες για τη διεξαγωγή των δεύτερων αγώνων της προημιτελικής φάσης πρέπει να ταξιδέψουν αύριο Τρίτη (25/1) για τον τόπο όπου θα γίνει ο αγώνας.

Η κακοκαιρία «Ελπίς» δεν καθιστά εφικτό κάτι τέτοιο, καθώς για την αυριανή μέρα τα καιρικά φαινόμενα αναμένονται ακόμα πιο έντονα.

Σημειώνεται πως από νωρίς το πρωί έχει αναβληθεί ο αγώνας της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News