Ισπανία - Αλβανία 2-1: Ο Όλμο στο 90' έδωσε τη νίκη στη «φούρια ρόχα»

Ισπανία – Αλβανία 2-1: Νίκη κόντρα στην Αλβανία πήρε η Ισπανία, με σκορ 2-1, στο πλαίσιο των διεθνών φιλικών αγώνων. Σκόρερς για την Ισπανία οι Φέραν Τόρες και Όλμο, με την Αλβανία να ισοφαρίζει προσωρινά το σκορ με τον Ουζούνι…

Νίκη κόντρα στην Αλβανία πήρε η Ισπανία, με σκορ 2-1, στο πλαίσιο των διεθνών φιλικών αγώνων. Σκόρερς για την Ισπανία οι Φέραν Τόρες και Όλμο, με την Αλβανία να ισοφαρίζει προσωρινά το σκορ με τον Ουζούνι…

Οι Ισπανοί κυριάρχησαν σε όλη τη διάρκει του παιχνιδιού, γεγονός το οποίο δεν επιβεβαιώθηκε με κάποιο γκολ στο πρώτο μέρος, με την Αλβανία να αντιστέκεται σθεναρά και να βάζει δύσκολα στην τελική προσπάθεια των παικτών του Λούις Ενρίκε.

Στο δεύτερο ημίχρονο αυτός που έδωσε τη λύση στη δυστοκία των Ισπανών ήταν ο Φεράν Τόρες, ο οποίος έδωσε, στο 75ο λεπτό, το προβάδισμα στην χώρα του. Οι Αλβανοί, βέβαια, βρήκαν και πάλι τις δυνάμεις να βάλουν δύσκολα στους Ισπανούς, ισοφαρίζοντας δέκα λεπτά αργότερα με τον Ουζούνι.

Τον τελευταίο λόγο στο φιλικό, είχε η Ισπανία με τον Ντάνι Όλμο, ο οποίος με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών, νίκησε τον Μπερίσα, δίνοντας και πάλι το προβάδισμα στην χώρα του, με το 2-1 να είναι και το τελικό σκορ.

Ενδεκάδες:

Ισπανία: Ράγια, Καρβαχάλ, Γκαρσία, Τόρες, Αλόνσο, Γκάβι, Ρόντρι, Πέδρι, Φεράν Τόρες, Σαράμπι, Μοράτα

Αλβανία: Μπερίσα, Τζιμσίτι, Κουμπουλά, Ισμαΐλι, Χυσάι, Γκασούλα, Λάτσι, Μπαλιού, Μπάρε, Μπρόχα, Τσικαλέσι

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News